Το Active Body ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος παρουσιάζει τις νέες προσφορές της PF Nutrition!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία συστήνεται στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό μέσω του Active Body με σήμα κατατεθέν την ποιότητα σε προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αθλητή!

H PF Nutrition είναι μια πολωνική εταιρεία που ιδρύθηκε από την μητρική εταιρεία Poland Food, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές του γάλακτος σε σκόνη στην Ευρώπη και συστήνεται στην ελληνική αγορά μέσω του Activebody.gr!

Η εμπειρία και η εξειδίκευση στην παραγωγή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για τα συμπληρώματα πρωτεΐνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των λάτρεων των σπορ και του bodybuilding, καθώς τα προϊόντα της PF Nutrition έχουν φέρει στην αγορά μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, πολυτελής γραμμή των συμπληρωμάτων με βάση τα υψηλότερα ποιότητα των πρώτων υλών.

Αν είσαι ένας ανταγωνιστικός και πειθαρχημένος αθλητής και θέλεις να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις τα ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα της πολωνικής εταιρείας που φημίζεται για την πρωτεΐνη όρου γάλακτος και άλλα προϊόντα που θα σας προμηθεύσει ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα το Activebody.gr!

Το Activebody.gr, κορυφαίο κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής, μετά την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της MyProtein συνεχίζει βάζοντας ψηλά τον πήχη και φέρνει στην Ελλάδα τα συμπληρώματα της PF Nutrition. Εξασφαλίστε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο προσωπικό και τον υπεύθυνο Χάρη Χριστοφοράτο στο κατάστημα (Αλέκου Παναγούλη 121 Ν. Ηράκλειο Αττικής) ή στα τηλέφωνα 210-2774454, 210-8210276.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της PF NUTRITION πατώντας ΕΔΩ.

43151027 2179814

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ