Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυμναστήρια: Τι γίνεται με τις συνδρομές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάθε επιχείρηση αποφασίζει ξεχωριστά τι θα κάνει και εάν θα δοθεί παράταση στις συνδρομές που λήγουν.

Με την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων από σήμερα, Δευτέρα, πολλά μέλη αναρωτιούνται τι θα γίνει με τις συνδρομές τους, οι οποίες είτε έληξαν την περίοδο τoυ lockdown, είτε πρόκειται να λήξουν άμεσα.

Για το θέμα των συνδρομών, όπως είχε επισημάνει μιλώντας στο insider.gr o Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, εφόσον δεν υπάρχει κάποια κεντρική απόφαση από την κυβέρνηση, κάθε επιχείρηση αποφασίζει ξεχωριστά τι θα κάνει και εάν θα δοθεί παράταση. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων όπως εκτίμησε ο κ. Κλεβούλου, θα βρεθεί μία μέση λύση ώστε να μοιραστεί η «ζημιά» του προηγούμενου τριμήνου ανάμεσα στον πελάτη και την επιχείρηση.

Παράταση και προσφορές από τα γυμναστήρια

Από νωρίς το πρωί πάντως οι συνδρομητές επικοινωνούν με τις μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων προκειμένου να ενημερωθούν τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Ενδεικτικά:

Στα γυμναστήρια Υava, εφόσον γίνει ανανέωση της συνδρομής που λήγει, δίνεται τρίμηνη παράταση, όσο διάστημα δηλαδή έμεινε κλειστή η επιχείρηση.

Στα γυμναστήρια Holmes, τα μέλη ενημερώνονται ότι θα δοθεί αυτόματη παράταση τριών μηνών.

Από την πλευρά τους τα γυμναστήρια Alter Life ενημερώνουν τα μέλη τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι «με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, και όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην παράταση των συνδρομών των μελών μας για 3 μήνες».

Στα γυμναστήρια Planet, ανάλογα με τη χρονική διάρκεια και τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει πληρώσει κάθε μέλος, σε κάθε ανανέωση συνδρομής δίνεται voucher με το οποίο γίνεται έκπτωση.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι για τους χώρους των γυμναστηρίων προβλέπονται μέτρα προστασίας ενώ η είσοδος των αθλουμένων γίνεται με προ συνεννόηση και με πλήρη καταγραφή των προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) καθώς και του είδους και της διάρκειας της άσκησης.

Πηγή: www.insider.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.