Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η τράπεζα που σε πληρώνει για να... περπατάς!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Υπόσχεται υψηλότερο επιτόκιο στους καταθέτες που αφήνουν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο και περπατάνε.

Μια τράπεζα στην Ουκρανία βρήκε τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, αλλά και για να καταπολεμήσει τις καρδιακές παθήσεις που θερίζουν την χώρα. Η τράπεζα Monobank όπως ανακοίνωσε θα προσφέρει 21% επιτόκιο στις καταθέσεις όσων πελατών της πραγματοποιούν καθημερινά 10.000 βήματα.

Οι ιθύνοντες της τράπεζας σημειώνουν πως στόχος τους δεν είναι μόνο να κάνουν πιο πλούσιους τους πελάτες τους, αλλά και πιο υγιείς, με το νέο τραπεζικό προϊόν να έχει προσελκύσει ήδη σε λιγότερο από έναν χρόνο περισσότερους από 500.000 πελάτες.

Με την Ουκρανία να έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας από καρδιακές παθήσεις παγκοσμίως, το σχέδιο της τράπεζας έχει ως στόχο την καθημερινή κινητοποίηση των πελατών. Χαρακτηριστικά, οι πελάτες της Monobank εγκαθιστούν στο κινητό τους τηλέφωνο μια εφαρμογή που μετράει τα βήματα που κάνουν καθημερινά. Όσοι πιάνουν το στόχο των 10.000 βημάτων θα δουν το επιτόκιο τους να αυξάνεται στο 21% ενώ αν για τρεις συνεχόμενες ημέρες ο πελάτης δεν τα καταφέρει τότε το επιτόκιο θα μειώνεται στο 11%.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι πελάτες μπορούν χακάρουν ή να ξεγελάσουν την εφαρμογή. Οι ιθύνοντες της τράπεζας απάντησαν πως υπήρξαν επιτήδειοι που προσπάθησαν να «πειράξουν» τα δεδομένα, αλλά εντοπίστηκαν και τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό στο μικρότερο δυνατό επιτόκιο.

Πηγή: www.economistas.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.