Κορωνοϊός: Κρητικός ντύθηκε "αστροναύτης" να πάει για καφέ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Viral έχει γίνει το βίντεο, όπου ο νεαρός Κρητικός ντυμένος με ολόσωμη στολή και αντιασφυξιογόνο μάσκα πηγαίνει για καφέ και ύστερα για φαγητό, με τις αντιδράσεις των εργαζομένων να είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις.

Έναν χιουμοριστικό και δημιουργικό τρόπο βρήκε ο νεαρός από το Ηράκλειο της Κρήτης να μεταδώσει το δικό του μήνυμα για την σπουδαιότητα της χρήση μάσκας, μεταμφιεζόμενος σε "αστροναύτη" με ολόσωμη λευκή στολή και αντιαφυξιογόνο μάσκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα και κέρδισε την συμπάθεια των εργαζομένων και των θαμώνων στα καταστήματα που επισκέφτηκε γι αυτό και ήταν "κερασμένος ο καφές".

Βγαίνει από το αυτοκίνητό του με σκοπό να μπει σε κατάστημα εστίασης (καφετέρια) και τότε συνειδητοποιεί πως ξέχασε την μάσκα του. Η χιουμοριστική συνέχεια στο βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube.

Το βίντεο κλείνει με την φράση "Προστατευτείτε από τον κορονοϊό. Να φοράτε πάντα την μάσκα σας, για να μείνετε ασφαλείς". Ελπίζουμε με το χιούμορ και την θετική διάθεσή του να πείσει και τους πιο δύσπιστους:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ