Συμβουλές για online ραντεβού !!!

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

της Παναγιώτας Γιαννούλη

 

Σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία όπου ένα από τα κύρια προβλήματα είναι η αποξένωση από τους γύρω μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωή μας, μας έχουν οδηγήσει σ ένα τρόπο ζωής είναι δύσκολο να κάνουμε γνωριμίες. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να μένουμε στο ίδιο κτίριο και να μη γνωρίζουμε τους γύρω μας. Έτσι ένας καλός τρόπος για να την καταπολεμήσουμε είναι το Internet. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν αυτό τον τρόπο για να φλερτάρουν και μάλιστα υπάρχουν ειδικά sites γι αυτό το λόγο, όπως το Match, to Plenty of fish και το Okcupid. Προσέξτε όμως γιατί σε μερικά πρέπει να πληρώσετε. Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να φλερτάρετε επιτυχημένα στο διαδίκτυο…

 

Ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλείας

Φροντίστε να μη δίνετε πολλές προσωπικές πληροφορίες, μη δίνετε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού σας, επιλέξτε στο πρώτο ραντεβού να βρεθείτε σε δημόσιο χώρο, ζητήστε μια πρόσφατη φωτογραφία και μην ξεχνάτε ότι πάντα πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.

 

Χτίστε το προφίλ του νικητή

Το προφίλ σας δεν είναι το βιογραφικό σας. Είναι όμως το μέσο με το οποίο θα διαφημίσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε ,λοιπόν, να δώσετε σύντομα κάποια στοιχεία για τον εαυτό σας με χιουμοριστικό τρόπο δείχνοντας έτσι τη μοναδικότητα σας. Αποφύγετε να γράψετε αρνητικά σχόλια του τύπου είμαι μόνος/η μου και δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Επιπλέον, δώστε προσοχή στην ορθογραφία σας και στη σύνταξή σας. μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία ή πολλά θαυμαστικά ιδίως αν είστε άντρας μιας και αυτό παραπέμπει σε συνήθειες παιδιών του δημοτικού.

 

Χρησιμοποιήστε πρόσφατες φωτογραφίες

Συμβουλές για online ραντεβού

 

Το ρητό λέει «Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις». Προτιμήστε να διαλέξετε μια φωτογραφία που σας αντιπροσωπεύει και δείχνει τον πραγματικό εαυτό σας. Φροντίστε, βέβαια, η εμφάνισή σας να είναι προσεγμένη. Μια καλή ιδέα θα ήταν να πάρετε τη γνώμη του αντίθετου φύλου πριν δημοσιεύετε την επιλογή σας. Και αυτό γιατί πολλές φορές υπάρχει διαφορά μεταξύ του τι θεωρούν οι γυναίκες ωραίο και τι οι άνδρες.

 

Ακολουθήστε επιτυχημένες επικοινωνιακές τεχνικές

Το πρώτο mail που θα στείλετε είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αυτά που θα γράψετε θα εξαρτηθεί αν θα σας απαντήσει ή όχι. Μια καλή τεχνική είναι να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο προφίλ του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα να αποφύγετε να στείλετε ένα κείμενο, όπου θα μιλάτε για τον εαυτό σας. επίσης, μην αρχίστε αμέσως να ζητάτε κάποια συνάντηση. Χρησιμοποιήστε το χρόνο υπέρ σας για να γνωριστείτε καλύτερα και μετά μπορείτε να προχωρήστε και στην επόμενη κίνηση.

 

Να σέβεστε τους άλλους

Ο σεβασμός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Το ότι έχετε την κάλυψη της απόστασης και του υπολογιστή δε σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε  και να μιλάτε με άσχημο τρόπο στους συνομιλητές σας. Ακόμη, θα ήταν άσχημη συμπεριφορά να διακόψετε την επικοινωνία χωρίς να στείλετε ένα μήνυμα.

Συμβουλές για online ραντεβού 

Μάθετε πως να αποφύγετε τους παντρεμένους

 

 Τα στοιχεία δείχνουν πως σε αυτές τις σελίδες ένας στους τέσσερις είναι παντρεμένοι. Αποφύγετε τους με κάθε κόστος μιας και όπως λέει και ο σοφός λαός τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Συνήθως, αποφεύγουν να βάζουν φωτογραφία στο προφίλ τους ή αν βάλουν θα είναι σκοτεινή και θολή. Επίσης, θα είναι μυστικοπαθείς και θα παρουσιάσουν περίεργες συμπεριφορές. Στην περίπτωση μάλιστα που φτάσετε στο σημείο να έχετε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους θα απορρίπτουν τις κλήσεις σας ή δεν θα απαντάνε καθόλου.

 

Φροντίστε για ένα αξέχαστο πρώτο ραντεβού

Η πρώτη εντύπωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δώστε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σας και εξοπλιστείτε μα αυτοπεποίθηση. Να είστε σίγουρη πως με αυτά τα δύο στοιχεία δε θα αργήσει και το δεύτερο ραντεβού.

 

Κρύψτε τα προφίλ σας

Εάν βλέπετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά μεταξύ σας και βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας τότε καλό θα ήταν και οι δύο να κρύψετε τα προφίλ σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί ο/η σύντροφός σας να νομίζει πως ακόμα ψάχνετε για κάποιον/α άλλο/η.

Συμβουλές για online ραντεβού

Αποφύγετε να γίνετε επαγγελματίας του είδους

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσοι έχουν εγγραφεί σε πολλές τέτοιες υπηρεσίες και βγαίνουν πολλά ραντεβού. Αυτό που τους ωθεί σε μια τέτοια συμπεριφορά είναι ότι την επόμενη φορά θα έχουν κάτι καλύτερο. Συνήθως απλά εξαφανίζονται χωρίς να στείλουν κάποιο μήνυμα στο ραντεβού τους. Σε περίπτωση που κάνουν σχέση διαγράφουν ή κρύβουν το προφίλ τους και στις πρώτες δυσκολίες γίνονται ξανά οπαδοί ατών των σελίδων.

 

Σκεφτείτε πόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό με αυτό τον τρόπο! Και αυτό γιατί δε θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κόσμο από άλλες χώρες και δε θα περιορίζεστε στο στενό όριο ενός μπαρ ή μιας καφετέριας. Τολμήστε το λοιπόν και που ξέρετε… ίσως σας περιμένει και εσάς ο έρωτας στο επόμενο κλικ!

 

http://www.flowmagazine.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αυτή είναι η απόλυτη άσκηση για να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος
  • Ένα βασικό σημάδι που δείχνει αν η σχέση σου είναι υγιής
  • Ποιοι είναι οι παράγοντες που δημιουργούν την κυτταρίτιδα
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ
  • H γυναίκα που γύμναζε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (pics)
  • Οι super ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών (video)
loading...