Τέλος τα …ψέματα για το μέγεθος του …μικρούλη σου!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα ψέματα τελειώσανε για κάποιους που το παίζουν …μεγάλοι …εκεί κάτω στο επίμαχο σημείο που παρατηρεί κάθε …πονηρά σκεπτόμενο …μάτι, ειδικά όταν σε βλέπει με το εσώρουχο στο μπαλκόνι… ας πούμε! Πλέον αποδείχθηκε ότι ένα άλλο σημείο του σώματος σου, που είναι πάντοτε σε κοινή θέα, αποκαλύπτει το μέγεθος του αγαπημένου σου οργάνου!

Οι άνδρες των οποίων ο δείκτης και ο παράμεσος δεν έχουν το ίδιο μήκος, φαίνεται να είναι πιο «προικισμένοι» σε ότι αφορά το μήκος του πέους τους, υποστηρίζουν ερευνητές από τη Νότια Κορέα σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο Asian Journal of Andrology.

Επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γκιλ στη Νότια Κορέα, υποστηρίζει ότι η μικρότερη αναλογία μεταξύ δείκτη και παράμεσου σχετίζεται με μεγαλύτερου μήκους πέος, ενώ μια γρήγορη ματιά στο μήκος των ανδρικών δακτύλων μπορεί να αποκαλύψει πολύτιμα στοιχεία για την έκθεση του εμβρύου στις ανδρικές ορμόνες και τον μετέπειτα κίνδυνο να εκδηλώσει παθήσεις που σχετίζονται με το ορμονικό προφίλ, όπως ο καρκίνος του προστάτη.

Οι νοτιοκορεάτες ερευνητές εστίασαν τη μελέτη τους σε 144 άνδρες, 20 ετών και άνω, που είχαν υποβληθεί σε ουρολογική επέμβαση. Ενώ οι ασθενείς βρίσκονταν υπό αναισθησία, οι επιστήμονες μέτρησαν το μήκος των δακτύλων των άνω άκρων και το μήκος του πέους, σε χαλάρωση και έκταση. Το μήκος του πέους σε έκταση, στατιστικά, σχετίζεται με το μέγεθος του πέους σε πλήρη στύση.

Το μέσο μήκος του πέους σε χαλάρωση ήταν 7,7 εκατοστά, κυμαινόμενο από 4 έως 12 εκατοστά. Το πέος σε έκταση κυμαινόταν από 7,5 εκ. έως 17 εκ., με μέσο όρο τα 11,7 εκατοστά.

Η μέση αναλογία ανάμεσα σε δείκτη και παράμεσο ήταν 0,97, κυμαινόμενη από 0,88 έως 1,12. Αν και οι διαφορές ήταν δυσδιάκριτες δια γυμνού οφθαλμού, όσο χαμηλότερη η αναλογία, τόσο μεγαλύτερο ήταν το πέος.

Η θεωρία περί μήκους δακτύλων και αρρενωπότητας δεν είναι νέα, καθώς και άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η αναλογία ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο σχετίζονται με τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, την πιθανότητα εμφράγματος, την αρρενωπότητα των χαρακτηριστικών του προσώπου και αν ο άνδρας είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Μάλιστα, το 2002 μελέτη που είχε δημοσιευθεί στο επιστημονικό έντυπο Urology είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μήκος του δείκτη και το μέγεθος του πέους των ανδρών. Οι ερευνητές απέδιδαν τον συσχετισμό στην έκθεση του εμβρύου στην τεστοστερόνη κατά την ενδομήτρια ζωή, που επηρεάζει την ανάπτυξη και των δύο.

Αν και η προγεννητική έκθεση στις ορμόνες και η γενετική προδιάθεση που συνδέει το πέος με το δάκτυλα των χεριών, παραμένουν ακόμα υπό μελέτη, οι ερευνητές συμφωνούν ότι η τεστοστερόνη παίζει σημαντικό ρόλο κατά την εμβρυϊκή ηλικία.

Και αν επαληθευθεί η θεωρία των νοτιοκορεατών ερευνητών, ενδεχομένως στο μέλλον οι γιατροί με μια απλή κλινική εξέταση να μπορούν να διαπιστώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στα οποία είχαν εκτεθεί οι άνδρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να υπολογίζουν την προδιάθεση εμφάνισης παθήσεων που σχετίζονται με τις ορμόνες του φύλου, όπως ο καρκίνος του προστάτη.

ΠΗΓΗ: In.gr

ACTIVE BODY HEADER1  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ακόμα και 7,5 εκατοστά θα επιμηκύνεται το πέος με τη βοήθεια της επιστήμης
  • Από ποια ηλικία αρχίζει να μικραίνει ο… ανδρισμός σου;
  • Ο χάρτης με τα ανδρικά... μεγέθη για κάθε χώρα!
  • Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα των ανδρών
  • Μήπως «αγχώνεστε» υπερβολικά για το μέγεθος του πέους σας;
  • 10 Ισχυρά Τρόφιμα για Μέγεθος και Αντοχή
loading...