Μηχανή του σεξ-5 tips για να μη "μένεις από λάδια" ...

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μπορεί να είσαι δυναμικός στην εκκίνηση, αλλά στη διάρκεια του παιχνιδιού μένεις από λάδια. Δες πώς θα αυξήσεις την αντοχή σου στο σεξ και πέτα το ρολόι.

 

1.Κράτα δυνάμεις

Το πάθος στο σεξ είναι απαραίτητο, αλλά όταν μπαίνεις στην αρένα σαν μαινόμενος ταύρος, είναι λογικό το θέαμα να μην κρατάει για πολύ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα την αφήσεις να την πάρει ο ύπνος. Σε πρώτη φάση, πρόσεξε μην κάνεις το κλασικό λάθος: να μπερδεύεις την ταχύτητα με την ένταση. Ο τρόπος: Προτίμησε να ανοίγεις το παιχνίδι με καθαρές κι αισθαντικές κινήσεις. Αν νιώσεις το τέλος να πλησιάζει, εγκατάλειψε για μερικά δευτερόλεπτα το υγρό κλίμα και βούτα ξανά μετά από λίγο. 

2.Ασ΄το στον αέρα

Καθώς επικεντρώνεσαι στο στόχο να της κόψεις την ανάσα, δεν θα πρέπει να κάνεις το ίδιο και με τη δική σου. Η σωστή αναπνοή είναι βασικό στοιχείο, για να βελτιώσεις τους χρόνους και τις επιδόσεις σου. Οσο αφοσιωμένος κι αν είσαι λοιπόν στην πράξη, δεν πρέπει να ξεχνάς να παίρνεις και τον αέρα σου. Ο τρόπος: Εξασκήσου στη διαφραγματική αναπνοή στις καθημερινές δραστηριότητές σου κι έπειτα εφάρμοσέ την και στο σεξ. Είναι βασικό να εισπνέεις από τη μύτη και να εκπνέεις από το στόμα σου φροντίζοντας να φουσκώνεις το στομάχι και όχι το στήθος. Προσπάθησε στη διάρκεια της πράξης να μη σκέφτεσαι τη δουλειά, γιατί μάλλον δεν θα βρεις δύναμη να συνεχίσεις.

3.Βρες κάλυψη

Οι καλοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και ναι, είτε το συμπαθείς είτε όχι, τοπροφυλακτικό είναι πραγματικός φίλος σου. Τόσο η διαδικασία να το φορέσεις όσο και η πίεση που ασκεί, σε βοηθά να σταθείς στο ύψος σου περισσότερη ώρα. Ο τρόπος: Μην περιμένεις να ερεθιστείς υπερβολικά για να φορέσεις το σκουφάκι σου, καθώς τότε είναι πιθανό να σε σπρώξει στον κατήφορο. Για παρατεταμένη διάρκεια, φόρεσέ το έγκαιρα και προτίμησε να έχει επιβραδυντικό. Αν παρόλα αυτά νιώσεις την αυλαία να πέφτει από νωρίς, δοκίμασε την τεχνική που προτείνουν οι ειδικοί του Kinsey Institute. Την κρίσιμη στιγμή, κάνε επανεκκίνηση σφίγγοντας στην παλάμη σου την κορυφή του πέους σου για δέκα δευτερόλεπτα.

4.Σεξασκήσου

Ακολούθησε το παράδειγμα του θρυλικού πορνοστάρ Peter North και βάλε τις Kegel στο καθημερινό πρόγραμμά σου. Πρόκειται για ασκήσεις που γυμνάζουν τους μυς της λεκάνης σου και σε βοηθούν να αποκτήσεις μεγαλύτερο έλεγχο στο σώμα σου. Σύντομα θα έχεις και τον έλεγχο της διάρκειας του σεξ. Ο τρόπος: Σκέψου την κίνηση που κάνεις ανακλαστικά κάθε φορά που θες να ουρήσεις, αλλά πρέπει να κρατηθείς. Σφίξε για τρία δευτερόλεπτα τους μυς που κατευθύνουν το όπλο σου και μετά χαλάρωσε για τρία δευτερόλεπτα. Κάνε το ίδιο δέκα φορές, με στόχο να φτάσεις κάποια στιγμή τις εκατό επαναλήψεις.

5.Πάρε το πάνω χέρι

Μπορεί από μικρός να είχες μελετήσει το Κάμα Σούτρα και να σου αρέσουν τα δύσκολα. Πρέπει όμως να έχεις κατά νου πως, ό,τι πιο προχωρημένο κάνεις, προκαλεί μεγαλύτερο ερεθισμό κι επιταχύνει τις διαδικασίες. Καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης και η σειρά εναλλαγής των στάσεων. Ο τρόπος: Για να αυξήσεις τις αντοχές σου, πρέπει στην αρχή να περιοριστείς σε πιο κλασικές στάσεις. Οσο για την εναλλαγή τους, να θυμάσαι ότι ισχύει ο Νόμος της Βαρύτητας. Είναι αναμενόμενο να γίνεσαι πιο σκληρός όταν είσαι από πάνω, αφού το αίμα κατευθύνεται προς τη μικρή περιοχή και της δίνει μεγάλες διαστάσεις. Ξεκίνα λοιπόν με αυτόν τον τρόπο και όχι με εκείνη από πάνω, που σε κάνει εξαρχής να χάνεις τον έλεγχο και μαζί με αυτόν και το παιχνίδι.

http://www.menshealth.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 8 συμβουλές που θα λατρέψουν οι κοιλιακοί σου
  • Τα 2 σημεία-κλειδιά για να μην πάρετε κιλά από το βραδινό
  • 5 μοναδικές συμβουλές για να γίνεις ατσαλένιος bodybuilder!
  • Δίαιτα keto: 8 βήματα για αρχάριους
  • Η καλύτερη στάση για να τη φτάσεις σε οργασμό
  • 8 πολύτιμες συμβουλές για να είσαι υγιής το 2018
loading...