Μην την πατήσεις στο κρεβάτι !!!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οσο λιγότερα ρούχα φοράς τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κανείς κάποια πατάτα. Διάβασε πως θα επανορθώσεις. 

 

Στο σεξ, καποιες φορές τα πράγματα μπορει να πανε εντελως στραβα. Ακόμα κι αν είσαι δεινός γυναικάς και πιστεύεις ότι τις παίζεις όλες στα δάχτυλα, κάποια στιγμή θα σου τύχει και η ανάποδη. Με αυτό δεν εννοούμε ότι μπορεί να μην «αποδώσεις», αλλά ότι μια γκάφα σου μπορεί να την ξενερώσει. Ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς αν σε πάρει τηλέφωνο κάποια άλλη την ώρα που κάνετε σεξ, αν το δωμάτιό σου είναι άνω κάτω και δεν προλαβαίνεις να το μαζέψεις, αν τη φωνάξεις κατά λάθος με άλλο όνομα ή αν σε προδώσει η κοιλιά σου στη χειρότερη στιμγή; Σου δείχνουμε πώς μπορείς να επανορθώσεις αστραπιαία και να γλιτώσεις την αμηχανία μεταξύ σας. 

 

 

Σου ξέφυγε ένα  «Σ’ αγαπώ!»

 

Επανόρθωσε

Στην έρευνά μας, μόνο το 7% των γυναικών είπαν ότι θα την ξενέρωνε αν έλεγες σ’ αγαπώ. Γι’ αυτό, αν της το πεις στο πάθος της στιγμής, απλώς επαναδιατύπωσέ το, σου λέει η Emily Morse, ραδιοφωνική παραγωγός του Sex with Emily. Πες της: «Συγγνώμη αν ακούστηκε κάπως. Απλώς με τρελαίνεις έτσι όπως με κάνεις να νιώθω». 

 

 

Σε παίρνει τηλέφωνο κάποια άλλη

 

Επανόρθωσε

Κλείσε το τηλέφωνό σου κι εξήγησέ της ποια σε παίρνει. «Οι γυναίκες λειτουργούν σαν ιδιωτικές ντετέκτιβ» λέει η Morse. «Θα μάθει, έτσι κι αλλιώς, ποια είναι, γι’ αυτό είναι καλύτερο να της το πεις πρώτος». Πες της συγγνώμη για τη χαλάστρα και υποσχέσου πως θα πάρεις την άλλη να της ζητήσεις να σταματήσει να βομβαρδίζει το κινητό σου.

 

 

Τη φώναξες με άλλο όνομα

 

Επανόρθωσε

«Κατά τη διάρκεια του σεξ, οι άμυνές σου είναι πεσμένες» λέει η Karen Sherman, συγγραφέας του Marriage Magic! Ετσι, μπορεί να σου ξεφύγουν άθελά σου υποσυνείδητες σκέψεις. Μήπως συνάντησες πρόσφατα την πρώην σου; Εξήγησέ της το και μετά συνεχίστε ό,τι κάνατε. Αν δεν σε συγχωρήσει, θα το καταλάβεις.

 

 

Δεν μπορείς να βγάλεις το σουτιέν

 

Επανόρθωσε

Της συμβαίνει τόσο συχνά, που δεν θα το σκεφτεί αρνητικά, λέει η Kristen Mark, ερευνήτρια για θέματα σεξ στο Πανεπιστήμιο του Kεντάκι. Αν δεν μπορείς να το κάνεις με τίποτα, τότε καλύτερα να αστειευτείς με την ανικανότητά σου ή, ακόμα καλύτερα, με το καταραμένο σουτιέν της. («Γιατί δεν ανοίγει; Σε κρατάει αγνή;»)

 

 

Τα σεντόνια σου θέλουν άλλαγμα

 

Επανόρθωσε

Αν το θυμηθείς όταν είναι ήδη στο σπίτι σου, βάλ’ της ένα ποτό στο σαλόνι, ζήτησέ της να περιμένει λίγο και πήγαινε να τα αλλάξεις. Αν το δωμάτιό σου είναι σκέτο χάος, καλύτερα να αναβάλεις το σεξ, λέει η Mark. Πες της ότι θες να το πάτε λίγο πιο αργά και ζήτησέ της να πάτε για καφέ την επόμενη μέρα. Θα σε περάσει για ιππότη. 

 

 

Αέρια στο σεξ

 

Επανόρθωσε

Το άκουσε, ακόμα κι αν προσποιείται πως δεν το άκουσε. Γι’ αυτό, χαμογέλα, ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε, λέει η Morse. Αν δεν λέει να ηρεμήσει η κοιλιά σου, καλύτερα να γυρίσετε σε μια στάση με εκείνη από πάνω, λέει η Mark. Οσο λιγότερες κινήσεις κάνεις τόσο καλύτερα θα συμπεριφερθεί η καταιγίδα που μαίνεται στα σπλάχνα σου.

 

http://www.menshealth.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ
  • Σε ποια ηλικία οι γυναίκες γνωρίζουν τι θέλουν στο κρεβάτι;
  • 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν αυτοϊκανοποιείται;
  • Η σκληρή γυμναστική επικίνδυνη για την αντρική καρδιά
  • Γιατί θα αυξηθούν τα διαζύγια τους επόμενους μήνες
loading...