Μάθε τη γυμνή αλήθεια ... !!!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1.430 γυναίκες σου αποκαλύπτουν αυτό που δεν περίμενες ποτέ: ότι έχουν πιο άγριες φαντασιώσεις από σένα.

 

Υποταγή, επίδειξη, κυριαρχία, κίνδυνος, περιπέτεια. Αυτές είναι οι ψυχολογικές ομοιότητες που προέκυψαν ανάμεσα σε 1.430 γυναίκες όταν εκμυστηρεύτηκαν τις πιο ερωτικές εμπειρίες τους. Επίσης, υπήρξαν κοινά μοτίβα και στον τρόπο που τις περιέγραψαν: ήταν άγριο, ήταν βιαστικό, ήταν πρωτότυπο, ένιωθε αυτοπεποίθηση. 

 

Οι ειδικοί συμφωνούν με μία θεωρία που εξηγεί αυτές τις ομοιότητες: το πάθος είναι πρωτόγονο ένστικτο. «Την εποχή των νομαδικών φυλών, το σεξ αποτελούσε δημόσια εμπειρία» λέει ο Matthew Jones, συγγραφέας μελέτης για την επιδειξιμανία στο επιστημονικό περιοδικό Sexuality & Culture. «Η ιδέα της ιδιωτικότητας δεν είχε αναπτυχθεί ακόμη. Οι ορμές επιδειξιμανίας μπορεί να είναι κατάλοιπο εκείνης της εποχής».

 

Οσο όμως εξελίσσονταν οι κοινωνίες, οι γυναίκες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι τα μυστικά είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα. Ευτυχώς για σένα, τις πείσαμε να τα αποκαλύψουν. Διάβασε ποιες είναι οι κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών. 

 

shutterstock_69502924.jpg

 

Το Σεξ του Τσακωμού

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Νέος Σύντροφος

Η Φαντασίωσή της: Απροσδόκητο σεξ

Το σεξ μετά από τσακωμό συνδυάζει το δίδυμο του πετυχημένου οργασμού: τη συναισθηματική ικανοποίηση και τη σωματική σύνδεση. «Υπάρχει μεγάλο πάθος και ενέργεια στο σώμα σου, γιατί ο τσακωμός απελευθέρωσε ένα τεράστιο κύμα αδρεναλίνης» σου εξηγεί η Marianne Brandon, σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου Reclaiming Desire. «Ετσι δημιουργείται μια ισχυρή αίσθηση απελευθέρωσης». Μπορεί να είναι ανέφικτο να κατευνάσεις τα ένστικτά σου, αλλά την επόμενη φορά που θα συμβεί, σκέψου: θέλετε να κάνετε σεξ αφού έχετε λύσει τις διαφορές σας ή το κάνετε μόνο και μόνο για να τις λύσετε; «Το σεξ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν φάρμακο για τις συγκρούσεις μεταξύ σας» τονίζει ο Justin Sitron, επίκουρος καθηγητής σεξουαλικότητας στο πανεπιστήμιο Widener. «Αντιθέτως, πρέπει να έρχεται ως αποτέλεσμα της ανανεωμένης οικειότητάς σας». Στην περίπτωση της Αθηνάς, το ήθελαν και οι δύο. Αν όμως πάνω σε κάποιον καβγά με τη δικιά σου, σου έρθει η όρεξη να κάνετε σεξ, καλύτερα να σιγουρευτείς ότι είναι κι εκείνη στο ίδιο mood. «Χαμογέλασέ της και δες αν θα ανταποκριθεί ή κάνε ένα αστείο για τον καβγά σας και δες τις αντιδράσεις της» σου προτείνει η Brandon. «Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις μία πιο τρυφερή προσέγγιση, όπως να τη χαϊδέψεις στο κεφάλι ή στο πρόσωπο».

 

Στα Τέσσερα

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Casual Γκόμενος

Η Φαντασίωση της: Παράνομο και άγριο σεξ

Φυσικά, αυτή η στάση δίνει στον άντρα μία διεγερτική, πρωτόγονη, οπτική γωνία. Αλλά τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ερεθιστική και για τις γυναίκες; Για τις γυναίκες, η αίσθηση του σεξ στα τέσσερα μπορεί να είναι περισσότερο εγκεφαλική παρά σωματική, διαπίστωσε πρόσφατη μελέτη από το Wayne State University. «Οι γυναίκες αισθάνονται περισσότερο εκτεθειμένες σε αυτήν τη στάση, πράγμα που δεν συμβαίνει απαραιτήτως με κάποιες άλλες» εξηγεί η Brandon. «Η αίσθηση που έχουν ότι είναι ευάλωτες ξυπνά τη σεξουαλικότητά τους». Αυτό δεν ακυρώνει όμως τη σωματική πτυχή της απόλαυσης: για μερικές γυναίκες, αυτή η στάση διεγείρει το σημείο G τους περισσότερο από κάθε άλλη, υποστηρίζει ο Sitron. Εάν η κοπέλα σου θέλει face to face επαφή ή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ντρέπεται, πρότεινέ της να κάνετε μία τροποποιημένη στάση κουτάλι - εσύ θα ακουμπάς με τον κορμό σου την πλευρά της, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε οπτική επαφή. Εναλλακτική στάση: στα τέσσερα μπροστά στον καθρέφτη. Και μιας και το έφερε η κουβέντα...

 

Σεξ Μπροστά στον Καθρέφτη

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο One Νight Stand

Η Φαντασίωσή της: Να έχει τον έλεγχο

Μπορεί οι μεγάλοι καθρέφτες στις κρεβατοκάμαρες να είναι απομεινάρια της δεκαετίας του ’80, αλλά δικαιολογημένα ήταν δημοφιλείς. «Κατά τη διάρκεια του σεξ, οι καθρέφτες σού επιτρέπουν να καλύψεις δύο ανάγκες: αυτήν της επίδειξης αλλά και της παρακολούθησης» λέει ο Jones. Το σεξ υπό αυτές τις συνθήκες σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα την κοπέλα σου: «Μπορείς να δεις πτυχές του σώματός της, που δεν είχες παρατηρήσει υπό άλλες οπτικές γωνίες: το πώς ιδρώνει ή αναψοκοκκινίζει, τον τρόπο που λυγίζει η πλάτη της» λέει ο Sitron. Αν αυτό που σε διεγείρει είναι να τη βλέπεις στην πράξη, ζήτησέ της να αγγίξει τον εαυτό της ενώ την παρακολουθείς μέσω ενός καθρέφτη. «Αυτό προσθέτει άλλο ένα συν στη φαντασίωσή σου» λέει ο Sitron.

 

Σόλο Παρέα

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Κάτι-Περισσότερο-από-Γκόμενος

Η Φαντασίωσή της: Να τη βλέπεις όσο το κάνει

Οταν κάποιος άλλος προσπαθεί να παρέμβει και να γνωρίσει τη σόλο σεξουαλική ζωή σου, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, θα νιώσεις άβολα. Μπορεί επίσης όμως να είναι μία έντονα σαρκική εμπειρία που θα σε διαφωτίσει. «Βλέπεις το σύντροφό σου στο αποκορύφωμα της ηδονής χωρίς να αναρωτιέσαι “τα κάνω όλα σωστά;”» σου εξηγεί ο Sitron. Μπορεί να αισθανθεί αμήχανα στην αρχή, γι’ αυτό πρότεινέ της να το κάνετε ταυτόχρονα κάτω από το σεντόνι διατηρώντας οπτική επαφή, προτείνει η Brandon. Υπενθύμιζέ της πόσο σε φτιάχνει και τελικά μπορεί να αισθανθεί άνετα και να πετάξει το σεντόνι στην άκρη. Τότε θα δεις ακριβώς πώς θέλει να την αγγίζουν. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις σημειώσεις.

 

Σεξ στα Φανερά

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Σε Σχέση

Η Φαντασίωσή της: Αγριο, ρομαντικό, βιαστικό σεξ

Το σεξ στα κρυφά αναφέρθηκε από το 38% των γυναικών ως το πιο καυτό στην έρευνα του ΜΗ. «Είτε σε βλέπουν είτε όχι, το να ρισκάρεις να σε ανακαλύψουν κρύβει μια ανάγκη επίδειξης» σου εξηγεί ο Jones. «Απλώς, πρέπει να πιστέψεις ότι μπορεί να σε δουν. Η αισθητήρια διέγερση που προκαλεί ο φόβος συνδυάζεται με την αισθητήρια εμπειρία του σεξ». Με άλλα λόγια, ο εγκέφαλός σου μπορεί να ερμηνεύσει ως πάθος το κύμα αδρεναλίνης που προέρχεται από το φόβο σου. «Ξεκινήστε να φιλιέστε έξω το βράδυ. Το σκοτάδι προσφέρει το ιδανικό φόντο και οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν άνετα να φιλιούνται σε έναν δημόσιο χώρο» υποστηρίζει η Brandon. Αν εκείνη δείχνει ότι αισθάνεται άνετα, έχεις το ελεύθερο να δείξεις κι εσύ ότι θες περισσότερα. Ετσι θα διαπιστώσεις ότι είναι απίστευτα δεκτική, καθώς περισσότερο από το ένα τέταρτο των γυναικών στην έρευνα μας είπαν πως τα καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ είναι οι εξωτερικοί, οι δημόσιοι ή ημιδημόσιοι χώροι (όπως ένα αυτοκίνητο). Φυσικά, αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το ...

 

Σκληρό σεξ

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Επίδοξος Σύζυγος

Η Φαντασίωσή της: Αγριο σεξ

Σχεδόν οι μισές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως η πιο ερωτική εμπειρία της είχε να κάνει με «σκληρό» σεξ. Δεν χρειάζεται, όμως, να τρέξεις να αγοράσεις μαστίγια και αλυσίδες. «Σκληρό δεν σημαίνει απαραιτήτως πως πρέπει να πονέσει» σου εξηγεί η Brandon. «Πρόκειται περισσότερο για πολύ έντονο, πρωτόγονο, σχεδόν ζωώδες σεξ». Μερικές κινήσεις για τους αρχάριους: τράβα απαλά τα μαλλιά της και δάγκωσέ την. Στην αρχή, πιάσε ένα μικρό μέρος των μαλλιών της -η αίσθηση θα είναι λιγότερο έντονη από το να τα πιάσεις όλα μαζί- και τράβα τα από τις ρίζες, όχι τα άκρα. Μετά άρχισε να τη χαϊδεύεις σε διάφορες περιοχές του σώματός της, στο εσωτερικό των μηρών, στις ρώγες, στο λαιμό, στα αυτιά και σταδιακά άσ’ το να εξελιχθεί σε δαγκώματα. Θα πρέπει να ασκείς τόση δύναμη όση απαιτείται για να δαγκώσεις μία μπανάνα, λέει ο Sitron. Θα πρέπει να καταλαβαίνεις ανά πάσα στιγμή πόσο της αρέσει, έτσι ώστε να ξέρεις ότι είναι άνετη και τόσο ερεθισμένη όσο εσύ. Τότε ίσως μπορείτε να αρχίσετε το...

 

Σεξ Για Δέσιμο

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Σύζυγος

Η Φαντασίωσή της: Πρωτόγνωρο, αισθησιακό, άγριο σεξ

Σίγουρα αυτό το βιβλίο έκανε το bondage mainstream στο μυαλό των γυναικών. Παρ’ όλα αυτά, οι γυναίκες είχαν για δεκαετίες τη φαντασίωση ότι τις δένουν. Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως, ακόμη και τη δεκαετία του ’80, η πλοκή των ρομαντικών μυθιστορημάτων «δείχνει την επιθυμία των γυναικών να τις υποτάξουν». Αλλά δεν είναι τόσο η εξωτερική -το δέρμα και οι χειροπέδες- όσο η εσωτερική εμπειρία που την ενθουσιάζει. «Ο αυταρχισμός έχει να κάνει με την εξερεύνηση μιας πτυχής του εαυτού σου, που δεν βιώνεις συχνά στην καθημερινή ζωή» υποστηρίζει ο Sitron. Δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς ένα βιβλίο ως πηγή έμπνευσης, αλλά απώτερος στόχος σου είναι να μάθεις τι σας διεγείρει ως ζευγάρι. Ξεκίνα από αυτό: «Θα εξιτάρεις περισσότερο τη φαντασία της αν δέσεις τα χέρια της με τη γραβάτα σου απ’ ό,τι αν χρησιμοποιήσεις χειροπέδες» λέει ο Sitron. Για να καταλαβαίνεις πότε ξεπερνάς τα όριά της, πρέπει να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας, αφού η φαινομενική αντίστασή της μπορεί να είναι μέρος του παιχνιδιού. Η πρόταση του Sitron: πριν αρχίσετε να κάνετε σεξ, βρείτε μία άσχετη λέξη, που θα δείχνει πως ένας από τους δύο δεν θέλει άλλο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

 

Το Σεξ Μετά από Καιρό

 

Το Προφίλ του Άντρα: Ο Σε Μακρόχρονη Σχέση

Η Φαντασίωσή της: Ρομαντικό σεξ

Η απόσταση δημιουργεί τις συνθήκες για να κάνετε σεξ τόσο καλό όσο το πρώτο σας. «Οταν δεν είστε μαζί όλη την ώρα, μπορείτε να εκτιμήσετε πτυχές της σχέσης σας, που μπορεί να μην είχατε παρατηρήσει όσο ήσασταν πνιγμένοι από τη βαρετή ρουτίνα σας» σου εξηγεί ο Sitron. Το κλειδί για να αναθερμανθεί η σχέση σας μετά από, π.χ., ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι να ξεκινήσεις την επανασύνδεση πριν γυρίσεις σπίτι. Εκείνη μπορεί να έχει αναγκάσει τον εαυτό της να μη σε σκέφτεται, έτσι ώστε να μην της λείψεις. Γι’ αυτό, πριν συναντηθείτε, στείλ’ της ένα ερωτικό sms: «Τι απολαμβάνεις περισσότερο όταν κάνεις σεξ μαζί μου;». Στη συνέχεια σχεδίασε κάτι ρομαντικό για το βράδυ. «Με ποιον τρόπο θα την κάνεις να λιώσει;» αναρωτιέται ο Sitron. «Σε μερικές γυναίκες αρκεί ένα κουτί σοκολατάκια, ενώ άλλες μπορεί να θέλουν μασάζ και χρόνο μαζί για να χαλαρώσουν».

 

Ταυτόχρονος Οργασμός

 

Το Προφίλ του Άντρα: Νέος Γκόμενος

Η Φαντασίωσή της: Αισθησιακή εμπειρία

Το παράδειγμα της Χριστίνας είναι καλό για ειδικές περιπτώσεις μόνο. Ενας λόγος που κάνει τον ταυτόχρονο οργασμό τόσο μοναδικό είναι το πόσο τυχαίος είναι, λέει ο Sitron. Επιπλέον «το τελευταίο που θες είναι το σεξ να μετατραπεί σε αγώνα μετ’ εμποδίων, με μοναδικό τέρμα τον ταυτόχρονο οργασμό». Ο συγχρονισμένος οργασμός είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής, σεξουαλικής επικοινωνίας κι απορρέει  από το πόσο ευτυχισμένοι είστε και οι δύο στη ζωή σας, σύμφωνα με μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine. Απλώς, μην περιμένεις η επαφή και μόνο να κάνει το κόλπο - η μελέτη έδειξε ότι λίγα ζευγάρια τελειώνουν συχνά μαζί κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. «Μόνο με τη διείσδυση μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις σκόπιμα στον οργασμό» λέει ο Sitron. «Οι άντρες τελειώνουν γρήγορα με το σεξ, ενώ οι γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο». Γι’ αυτό διάλεξε μία στάση που να επιβραδύνει τον οργασμό σου κι επιτάχυνε τον δικό της με ένα δονητή.

 

 

http://www.menshealth.gr

 

 

=

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι
  • Τόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ
  • Αυτή είναι η απόλυτη άσκηση για να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος
  • Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τις κάλτσες στο σεξ
  • Γιατί πονούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
loading...