Δες το όργανό σου να αυξάνεται θεαματικά, με φυσικό τρόπο

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάθε αρσενικό, ακόμη και ένας αρκετά «προικισμένος» άντρας, θα ήθελε να έχει λίγο μεγαλύτερη «σιγουριά», σωστά; Ίσως, θα πεις εσύ, ω υπερπροικισμένε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι λιγότερο ευνοημένοι από τη φύση σκέφτονται διαρκώς τρόπους για να γίνουν μεγαλύτεροιεκεί κάτω. Διαβάζουν για χάπια, αντλίες μαλάξεων και τεντώματος του πέους, χειρουργικές επεμβάσεις και νιώθουν πρόθυμοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουν μερικά εκατοστά ακόμη.

 
Και μην παρηγορείσαι από όσες γυναίκες λένε πως -κατά βάθος- δεν τους ενδιαφέρει το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Άλλο τόσο και οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται αν οι γυναίκες έχουν πλούσιο και στητό στήθος. Ίσως στο σεξ να μην μετρά τίποτε από τα δυο. Στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση όμως, ένα καλό μέγεθος είναι για όλους (και όλες) καλοδεχούμενο.
 
Δες εδώ λοιπόν, πώς θα το πετύχεις, με 8 ασφαλείς και απόλυτα φυσικούς τρόπους.
 
#1. Διόρθωσε τη στάση του σώματος σου ή (και) βρες μια καλύτερη δουλειά
> Το πολύ άγχος στη δουλειά προκαλεί στο πέος σου να υποχωρεί μέσα στο σώμα σου, όπως ακριβώς μια φοβισμένη χελώνα μαζεύεται στο καβούκι της. Το στρες περιορίζει δραστικά τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων δημιουργώντας μια ασθενέστερη εικόνα του πέους σου και οδηγώντας σε μαλακότερες στύσεις.
 
> Ταυτόχρονα, η κακή στάση του σώματος εξαιτίας της πολύωρης καθιστικής δουλειάς γραφείου προκαλεί μυϊκή ένταση στη βουβωνική χώρα και συρρικνώνει το πραγματικό μέγεθος του πέους σου.
 
Σύμφωνα με ειδικούς, το πρόβλημα ξεπερνιέται με δυο τρόπους:
α) ασκήσεις που διορθώνουν τη στάση του σώματος,
β) ένα ήπιο πυελικό μασάζ με κυκλικές κινήσεις των δαχτύλων σου στο εσωτερικό των μηρών, τους κάτω κοιλιακούς και τους γλουτούς.
 
#2. Χάσε βάρος και τρώγε πιο υγιεινά
Το αδυνάτισμα δεν πρόκειται να σου αυξήσει επ’ ουδενί το μέγεθος του μορίου σου. Απλά το πέος σου θα σταματήσει να κρύβεται πίσω από ένα στρώμα λίπους που καλύπτει το περιβάλλοντα χώρο του.
Για να χάσεις λίπος από την κοιλιά περιόρισε όποια τροφή περιέχει ορατό ή κρυφό λίπος -ειδικά κορεσμένο. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά περιέχει αντιοξειδωτικά που κρατούν τις αρτηρίες ανοιχτές και βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Η συστηματική προπόνηση των κοιλιακώνσυμβάλλει στον ίδιο στόχο: λιγότερο πάχος στην κοιλιά, εμφανέστερο μέγεθος πέους.
 
#3. Κόψε το τσιγάρο
Ακόμη κι αν το κάπνισμα δεν σου έχει ακόμη δημιουργήσει άλλα προβλήματα στην υγεία, μάλλον θα το έκοβες μαχαίρι αν μάθαινες ότι θα κέρδιζες ένα ολόκληρο εκατοστό πέους.
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστόνης μελέτησε 200 άνδρες σε στύση. Οι μισοί ήταν καπνιστές, οι άλλοι μισοί όχι. Βρέθηκε ότι οι στύσεις όλων των καπνιστών που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν μικρότερες σε μέγεθος από τους μη καπνιστές. Το κάπνισμα στενεύει τις αρτηρίες και περιορίζει την ποσότητα του αίματος που ρέει προς το πολύτιμο όργανό σου, καθιστώντας το μικρότερο σε μήκος και περίμετρο. Επιστημονικά αποδεδειγμένο.
 
#4. Σήκωνέ τον συχνά
Μπορεί να μην το είχες ποτέ σκεφθεί, αλλά το βέβαιο είναι πως το πέος σου είναι ένα όργανο σαν όλα τα άλλα στο σώμα σου, το οποίο πρέπει κι αυτό να γυμνάζεται. Αλλιώς μαραζώνει. Οι τακτικές στύσεις θα τον κρατούν σε φόρμα. Και μολονότι, φυσιολογικά, έχεις τρεις έως τέσσερις πλήρεις στύσεις κάθε βράδυ που κοιμάσαι, σύμφωνα με τονTobias Kohler, MD, επίκουρο καθηγητή ουρολογίας στο Southern Illinois University School of Medicine, σκόπιμο είναι να πειραματίζεσαι με τις στύσεις σου και όταν είσαι ξύπνιος. Μπορείς να βλέπεις μερικές ερεθιστικές εικόνες ή ταινίες με επίσημη διαβεβαίωση γιατρού (του Kohler, εν προκειμένω).
 
#5. Φόρεσέ του ένα δαχτυλίδι
Τα δαχτυλίδια πέους (εικόνα) είναι ένα από τα πιο απλά και διασκεδαστικά ερωτικά παιχνίδια και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη στύση σου. Εφαρμόζοντάς το στη βάση του πέους, το δαχτυλίδι περιορίζει τη ροή του αίματος από τη βάση έως το κεφάλι του φαλλού και βοηθά σε σκληρές στύσεις και μείωση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης.
Σημαντική προειδοποίηση: το δαχτυλίδι πέους δεν ενδείκνυται για καμία άλλη ώρα της ημέρας, παρά μόνο πριν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
 
#6. Ξύρισέ τον
Της κοντής ψ…ής οι τρίχες της φταίνε; Ισχύει! Οι πολύ τριχωτοί άνδρες βλέπουν πολύ συχνά το όργανό τους να χάνεται μέσα στους θάμνους που έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή. Κουρεύοντάς το ελαφρώς ή ξυρίζοντάς το τελείως (σύμφωνα με έρευνες ανάμεσα σε αναγνώστριες γυναικείων περιοδικών, η εντελώς άτριχη ηβική περιοχή των ανδρών είναι μια πολύ ερεθιστική εικόνα για το 40% των ερωτηθέντων γυναικών -μεγάλο ποσοστό) το μόριό σου θα αρχίσει επιτέλους να ξεπροβάλλει.
 
#7. Κάνε του ζεστά ντους
Η θερμότητα του νερού αυξάνει τη ροή του αίματος και ενισχύει προσωρινά το μέγεθος του πέους σου. Θα κάνει, επίσης, το όσχεο να κρέμεται προς τα κάτω, προσφέροντας ακόμη μερικούς πόντους «καθαρού μήκους» στα μάτια της ερωτικής σου παρτενέρ.
Εναλλακτικά: τύλιξε όλη την περιοχή με μια ζεστή πετσέτα για λίγα λεπτά.
 
#8. Τράβηξέ τον για να ξυπνήσει
Αυτή είναι μια καλή συμβουλή όση ώρα είσαι στο μπάνιο και ετοιμάζεσαι να βγεις στο υπνοδωμάτιο. Όπως -πιθανώς- έχεις δει σε σκηνές που γυρίζονται από τα παρασκήνια ταινιών πορνό, οι άνδρες που πρόκειται να παίξουν στην επόμενη σκηνή τεντώνουν απαλά το χαλαρό όργανό τους με κινήσεις προς τα κάτω. Μετά από λίγα τέτοια ήπια τραβήγματα το μικρό πέος αρχίζει να αιματώνεται και να φουσκώνει σταδιακά. Μόλις κάνεις είσοδο στο δωμάτιο, το ωραίο θέαμα που θα αντικρίσεις θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο αίμα στο φαλλό και από εκεί και μετά, όλα ανήκουν στην Ιστορία.
 
http://gr.askmen.com/
 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 12 επιστημονικά δεδομένα για το πέος που ίσως δεν γνωρίζατε
  • Πόσο είναι τελικά το μέγεθος ενός κανονικού πέους
  • Το νέο άγνωστο όργανο που ανακαλύφθηκε στο ανθρώπινο σώμα
  • Ακόμα και 7,5 εκατοστά θα επιμηκύνεται το πέος με τη βοήθεια της επιστήμης
  • Ο χάρτης με τα ανδρικά... μεγέθη για κάθε χώρα!
  • Ποια είναι η μόνη άσκηση που τονώνει τις στύσεις σου
loading...