Γιατί οι άνδρες προτιμούν τις 25άρες;

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ανεξαρτήτως από την ηλικιακή τους βαθμίδα, οι άνδρες θεωρούν ως ιδανική ηλικία για τις ερωτικές τους συντρόφους τα 25 έτη, σε αντίθεση με τις γυναίκες που επιθυμούν τους άνδρες κατά μέσο όρο 4 χρόνια μεγαλύτερους από εκείνες.

Ειδικότερα, πως προκύπτει από τα στοιχεία νέας έρευνας που πραγματοποίησαν Φινλανδοί επιστήμονες σε δείγμα 12.656 συμπατριωτών τους για την ηλικία του/της συντρόφου τους, οι γυναίκες 24 και 25 ετών αναδείχθηκαν ως οι ιδανικές για τους άντρες, ανεξάρτητα από την δική τους ηλικία.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι άνδρες εστιάζουν στην συγκεκριμένη ηλικία γιατί οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο γόνιμες και έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τεκνοποιήσουν και να αναθρέψουν σωστά τα παιδιά τους.

Τι προτιμούν οι γυναίκες

Με εξαίρεση τις γυναίκες που βρίσκονται στο τέλος της εφηβείας τους και τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής που προτιμούν συντρόφους 4 χρόνια μεγαλύτερους από τις ίδιες, όλες οι υπόλοιπες δήλωσαν ότι επιθυμούν τους συνομηλίκους τους ή έστω άντρες που είναι κατά ένα-δύο χρόνια μεγαλύτεροι από εκείνες.

Οι ερευνητές εξηγούν ότι αυτή η επιλογή γίνεται με βάση το κριτήριο ότι οι λίγο μεγαλύτεροι άντρες έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση για να στηρίξουν τη δημιουργία οικογένειας. Αντίθετα, ένας πολύ μεγαλύτερος άνδρας, αν και δυνητικά θα είχε καλύτερη οικονομική επιφάνεια, δεν προτιμήθηκε από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, διότι είναι πιο πιθανό να φύγει από τη ζωή όταν τα παιδιά του θα είναι ακόμη μικρά.

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Το ποδήλατο ΔΕΝ κάνει κακό στο σεξ για τους άνδρες
  • Τι ξενερώνει τους άντρες και τις γυναίκες στο σεξ;
  • Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ
  • Τι κίνδυνο διατρέχουν οι άνδρες που γκριζάρουν και κάνουν φαλάκρα νωρίς;
  • Γιατί οι άνδρες που γυμνάζονται έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τις γυναίκες;
  • Τι λάθος κάνουν οι άνδρες και ξενερώνουν τις γυναίκες;
loading...