ΦΕΡΕ ΤΑ ΚΑΤΩ-ΠΑΝΩ

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Οι άντρες δεν μιλάνε συχνά για το πέος τους, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά, τότε χρειάζεσαι τη γνώμη ενός ειδικού. Μην ντρέπεσαι: «Ο πόνος και οι διαταραχές στύσης είναι κλασικές κλινικές περιπτώσεις» λέει η Hadley Wood, ουρολόγος στο Cleveland Clinic. «Πολλά από τα προβλήματα επηρεάζουν μόνο τον οικογενειακό εξοπλισμό σου, αλλά κάποιες φορές προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας σε ζωτικά όργανα» σε ενημερώνει η ίδια. Τσέκαρε τι παίζει εκεί κάτω.
 
Πονάει στην Ούρηση
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Κάποια ουσία, π.χ. σαπούνι, μπήκε στην ουρήθρα σου.
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Εχεις ουρηθρίτιδα, μια βακτηριακή λοίμωξη που συχνά συνδυάζεται με διαρροή λευκών υγρών από το πέος.
 
Η ΛΥΣΗ: «Η ούρηση θα απομακρύνει τις ουσίες που προκάλεσαν τον ερεθισμό» λέει ο Peter Stahl, ουρολόγος στο Κολούμπια. Αν ο πόνος επιμείνει ή έκανες σεξ χωρίς προφύλαξη τις προηγούμενες 3 εβδομάδες, τότε η λοίμωξη μπορεί να προκλήθηκε από χλαμύδια ή γονόρροια. Δες το γιατρό σου.
 
Αργεί να Σηκωθεί 
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ηπιες πολύ.
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ψυχολογικοί παράγοντες ή φάρμακα είναι η αιτία. Σε άντρες άνω των 45 ετών, η στυτική δυσλειτουργία είναι προειδοποιητικό σημάδι για καρδιοπάθεια ή διαβήτη.
 
Η ΛΥΣΗ: Τα αντικαταθλιπτικά και τα χάπια κατά της πίεσης είναι οι συχνότεροι ένοχοι. Μίλα με το γιατρό σου για τις διαταραχές που σου προκάλεσαν τα φάρμακα. Αν το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στο κεφάλι σου, τότε συζήτησέ το με τη σύντροφό σου ή έναν ψυχοθεραπευτή.
 
Δεν Πέφτει
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Οι πιθανότητες να έχεις επίμονες (αλλά και ανώδυνες) στύσεις είναι περιορισμένες. Σχεδόν 1 στις 67.000.
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπορεί να έχεις ισχαιμικό πριαπισμό ή μεγάλη ποσότητα αίματος μαζεμένη στο πέος σου. Η δρεπανοκυτταρική νόσος και τα φάρμακα (συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων για τη στυτική δυσλειτουργία) παίζουν το ρόλο τους, αλλά συχνά η αιτία είναι άγνωστη. 
 
Η ΛΥΣΗ: Πήγαινε στα Επείγοντα, καθώς θα χρειαστεί να αδειάσουν το πέος σου από το αίμα.
 
Βγάζεις Εξάνθημα 
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Είναι έγκαυμα τριβής που προκλήθηκε είτε από το τρέξιμο είτε από άγριο σεξ, είτε κι από νέο απορρυπαντικό. 
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Εχεις αφροδίσιο νόσημα (συχνά είναι σύφιλη) που έχει τη μορφή ανώδυνου εξανθήματος.
 
Η ΛΥΣΗ: Εκανες σεξ χωρίς προφύλαξη; Κάνε εξετασεις για να αποκλείσεις την πιθανότητα μόλυνσης. Αν πιστεύεις, όμως, ότι είναι αλλεργική αντίδραση ή σύγκαμμα, βάλε αντιβιοτική αλοιφή. Αν το εξάνθημα επιμείνει για πάνω από 2 εβδομάδες, δες το γιατρό σου.
 
Σπυριά στο Πέος
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Οι περιβαλλοντικοί ερεθισμοί είναι η αιτία. Ενα μικρό σπυρί στο όσχεο μπορεί να είναι μια γυρισμένη τρίχα. 
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Είναι είτε έρπης των γεννητικών οργάνων είτε σύφιλη. Επίσης, μπορεί να είναι αντίδραση του οργανισμού σου σε κάποιο φάρμακο.
 
Η ΛΥΣΗ: Αν ο πόνος κρατήσει πάνω από 2 εβδομάδες ή έκανες σεξ χωρίς προφύλαξη, τότε δες ένα γιατρό. «Αν πρόκειται όμως για γυρισμένη τρίχα, βάλε πάνω μια ζεστή κομπρέσα για 30 δευτερόλεπτα, 2 φορές τη μέρα».
 
Αν Βλέπεις Αίμα  
 
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Χαλάρωσε. «Οι άντρες φρικάρουν αν δουν αίμα στο πέος ή το σπέρμα τους έχει καφέ χρώμα, αλλά αυτό σχεδόν ποτέ δεν συνδέεται με κάποια νόσο».
 
ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπορεί να είναι λοίμωξη των όρχεων ή του προστάτη. Το πλέον απίθανο σενάριο είναι ο καρκίνος.
 
Η ΛΥΣΗ: Αν  η αιμοσπερμία αποτελεί το μόνο σύμπτωμα, μην τρελαίνεσαι από το άγχος. Αν η εκσπερμάτιση όμως συνοδεύεται από πόνο ή βλέπεις αίμα και στα ούρα σου, μάλλον έχεις σοβαρή λοίμωξη. Δες το γιατρό σου.
 
 
 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Andreas Cahling: Ο 64χρονος bodybuilder που νίκησε τον…όγκο στο κεφάλι και συνεχίζει!
  • Γιατί θα πρέπει να περιορίσετε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα;
  • Κρόκος Κοζάνης: Ένας ελληνικός θησαυρός για την υγεία!
  • 6 υγιεινές τροφές με πολλά λιπαρά!
  • 5 μύθοι για την υγεία και τη διατροφή που πρέπει να αγνοήσετε
  • Περίπου 7 στους 10 Έλληνες έχουν έλλειψη βιταμίνης D
loading...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι Σ-ΕΞΙ εντολές !!! Μάθε τη γυμνή αλήθεια ... !!! »