Αντιμετώπιση πρόωρης εκσπερμάτωσης. Γράφει ο Στ. Παπαδόπουλος

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Η πλειοψηφία των ανδρών κατορθώνει να ξεπεράσουν το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, αλλά πολλοί από αυτούς τους άνδρες θα χρειαστούν βοήθεια από ειδικό. Αρχικά, θα πρέπει να συζητήσετε το πρόβλημα με τη σύντροφό σας. Ακόμα κι αν εσείς νομίζετε ότι εκσπερματώνετε πολύ γρήγορα, η σύντροφός σας μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις "επιδόσεις" σας. Μερικοί άνδρες ανακαλούν ότι αυξάνοντας τη συχνότητα των εκσπερματώσεών τους, για παράδειγμα με αυνανισμό, καταφέρνουν να εκσπερματώνουν πιο αργά.

Μια απλή τεχνική είναι να ερεθίσετε το πέος σας, είτε ο ίδιος είτε η σύντροφός σας και να διακόψετε τον ερεθισμό λίγο πριν την εκσπερμάτωση. Στη συνέχεια, χαλαρώστε χωρίς άλλο ερεθισμό για 30-60 δευτερόλεπτα, και ξαναρχίσετε να διεγείρετε το πέος σας σταματώντας πάλι ακριβώς πριν την εκσπερμάτωση. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτό τον κύκλο διαδοχικών ερεθισμών - χαλάρωσης - νέων ερεθισμών 5-6 φορές συνολικά, προτού επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκσπερματώνει κάθε φορά που αυνανίζεστε ή που έρχεστε σε επαφή με τη σύντροφό σας.

 

Η μέθοδος "Μάστερς και Τζόνσονς" 

Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσεις την πρόωρη εκσπερμάτωση, είναι να μάθεις πως να αναγνωρίζεις και να ελέγχεις τα συμπτώματα που οδηγούν στον οργασμό. Η μέθοδος Μάστερς και Τζόνσονς αποσκοπεί ακριβώς σ' αυτό και είναι πολύ αποτελεσματική, απαιτεί όμως αρκετή υπομονή και εξάσκηση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μπορείτε να ξεκινήσετε απ' τον αυνανισμό. Αρχίστε, φέρνοντας τον εαυτό σας σε σημείο σχετικά κοντινό με την κορύφωση και σταματήστε αμέσως, επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαλαρώσει πριν ξεκινήσετε ξανά. Κάθε φορά που εφαρμόζετε αυτή την άσκηση, προσπαθήστε να φτάνετε όλο και κοντύτερα στον οργασμό, μέχρι να μην μπορείτε να κρατηθείτε άλλο. Επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία μερικές φορές και υπό διαφορετικές περιστάσεις, θα μάθετε πιο είναι το σημείο της κορύφωσής σας.

Όταν πάρετε μια ιδέα, όσον αφορά «το σημείο χωρίς επιστροφή» του οργανισμού σας, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε την διέγερση σας ως τον οργασμό, μέσω της συντρόφου σας. Αφήστε τη σύντροφό σας να σας διεγείρει, χωρίς να διεισδύσετε (με αυνανισμό ή στοματικό σεξ, κλπ.) και και επιτρέψτε τον εαυτό σας να φτάσει σταδιακά στο σημείο εκείνο, μόλις πριν τον οργασμό. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, κάντε σήμα στην σύντροφό σας να σταματήσει και χαλαρώστε, μέχρις να χαθεί η στύση. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα όσες φορές χρειάζεται, ώστε να αποκτήσετε κάποια σχετική άνεση. Καλό θα ήταν να εξασκηθείτε για αρκετές μέρες, πριν προχωρήσετε στον έλεγχο κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Όταν νιώσετε έτοιμοι να δοκιμάσετε τη διείσδυση, ξαπλώστε ανάσκελα και κατευθύνετε τη σύντροφό σας, να σας βοηθήσει να μπείτε μέσα της αργά και σταθερά. Με το που νιώσετε τον επερχόμενο οργασμό, κάντε της σήμα, ώστε να βγείτε από μέσα της. Χαλαρώστε για λίγο και ξαναδοκιμάστε. Με λίγη εξάσκηση ακόμα, θα είστε σε θέση να ελέγχετε την εκσπερμάτωση και θα απολαμβάνετε το σεξ, περισσότερο από ποτέ.

Αν και η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, ίσως χρειαστούν βδομάδες πριν μπορέσετε να την εφαρμόσετε σωστά. Να θυμάστε ότι πρέπει να είσαστε υπομονετικοί και προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ τις καταστάσεις. Αν δεν τα καταφέρνετε με την πρώτη, χαλαρώστε και θυμηθείτε πως προσπαθείτε για κάτι που απαιτεί χρόνο. Αν παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε, δεν τα καταφέρετε, επισκεπτείτε έναν σεξολόγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι 4 στους 10 προτιμούν το κινητό από το σεξ
  • Andreas Cahling: Ο 64χρονος bodybuilder που νίκησε τον…όγκο στο κεφάλι και συνεχίζει!
  • Αυτή είναι η διατροφή του πιο δυνατού ανθρώπου στον κόσμο!
  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Γιατί θα πρέπει να περιορίσετε τα τηγανητά και τα συσκευασμένα;
  • Κρόκος Κοζάνης: Ένας ελληνικός θησαυρός για την υγεία!
loading...