ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ PLAYBOY ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕΞ

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια σύγκριση ανάµεσα στις σεξουαλικές συνήθειες των Αµερικανών το 1983 και σε αυτές του 2011 δείχνει ότι σε κάποια σηµεία υπάρχουν µεγάλες διαφορές, αλλά στα περισσότερα σηµεία δεν έχει υπάρξει σχεδόν καµία αλλαγή. Κάνουµε λιγότερο σεξ από ό,τι τη δεκαετία του ’80, αλλά αυνανιζόµαστε περισσότερο. Περίπου το 78% των αντρών και των γυναικών βλέπει σήµερα ταινίες πορνό, ενώ το 1983 έβλεπε το 40%. Οι ψηφιακές κάµερες διευκολύνουν πολύ τη δηµιουργία ταινιών πορνό στο σπίτι. Οι γυναίκες έχουν φωτογραφηθεί γυµνές σε ποσοστό µεγαλύτερο του 70%, ενώ το 50% έχει φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

 

Στις κεντροδυτικές πολιτείες οι άνθρωποι είναι πιο συντηρητικοί όσον αφορά στο σεξ, σε σχέση µε τους ανθρώπους που µένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και οι δηµοκρατικοί είναι πιο σεξουαλικά απελευθερωµένοι από τους ρεπουµπλικάνους. Οι δηµοκράτες είναι πιθανότερο να κάνουν σεξ µε άτοµα άλλης φυλής, πρωκτικό σεξ, σεξ µε άτοµο από άλλη χώρα και περιστασιακό σεξ. Οι ρεπουµπλικάνοι είναι πιο πιθανό από τους δηµοκρατικούς να βάλουν αγγελία αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, ενώ βρίσκονται σε σχέση. Οι άντρες έχουν συχνότερα ερωτικές φαντασιώσεις µε πρώην ερωτικές συντρόφους, συναδέλφους και γείτονες.

 

Η έρευνα δείχνει ότι οι Η.Π.Α. γίνονται ένα έθνος µατάκηδων. Θα έπρεπε να περνάνε περισσότερο χρόνο κάνοντας σεξ και λιγότερο φτιάχνοντας ερωτικές φαντασιώσεις. (Playboy, Ιούνιος 2011)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι
  • Τόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ
  • Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τις κάλτσες στο σεξ
  • Γιατί πονούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
  • Σε ποια ηλικία φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή άντρες και γυναίκες
loading...