Αυτά είναι τα 5 απόλυτα tips που σε κάνουν σέξι!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είσαι σέξι; Δεν το ξέρεις… οι άλλες ξέρουν για σένα… Θες να γίνεις σέξι; Ε! Τότε μπορείς ακολουθώντας κάποια απλά tip που δεν έχουν να κάνουν με την φυσική ομορφιά που είναι κάτι το υποκειμενικό! Το να είσαι σέξι όμως, δεν είναι καθόλου υποκειμενικό!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η εμφάνιση είναι το άλφα και το ωμέγα, υπάρχουν όμως πολλά μικρό πράγματα και σημαντικές λεπτομέρειες που μας κάνουν να δείχνουν σέξι και γοητευτικοί απέναντι σε μια γυναίκα.

1. Να έχεις χιούμορ
Συνήθως, ένας άντρας που κάνει μια γυναίκα να χαμογελάσει και να γελάσει συχνά είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες ερωτεύονται τους άνδρες που έχουν έντονο το στοιχείο του χιούμορ.

2. Αν μην ακυρώνεις αυτά που έχετε κανονίσει να κάνετε μαζί
Όταν της δείχνεις ότι θέλεις να περνάς χρόνο μαζί της, την κάνεις να νιώθει όμορφα και κολακευμένη! Επομένως όταν ακυρώνεις κάτι χωρίς σοβαρό λόγο τότε αισθάνεται ότι δεν θέλεις να είσαι μαζί της, παρά μόνο για το κρεβάτι.

3. Το σπίτι σου να είναι καθαρό.
Μια γυναίκα θα ξενερώσει πίστεψε με αν δει το σπίτι σου να έχει μετατραπεί σε χωματερή.

4. Να μην είσαι «κρύος».
Όταν δεν αποφεύγεις τις αγκαλιές, τα φιλιά ή τα αυθόρμητα παιχνίδια μεταξύ σας, αυτό σε δείχνει αφόρητα σέξι στα μάτια της. Σκέψου ότι ακόμα και ο «παγωμένος» Πούτιν δεν είναι ψυχρός απέναντι σε μια γυναίκα.

5. Να σέβεσαι τη γνώμη της.
Όταν δείχνεις σε μια γυναίκα ότι την σέβεσαι και εκτιμάς τις συμβουλές και τις απόψεις της, αυτομάτως την κάνεις νιώθει ξεχωριστή και ότι έχει σημασία ο λόγος της πάνω σε εσένα. Ε! Καλά, είπαμε να σέβεσαι, όχι και να πράττεις!!!

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 αλήθειες που δεν ήξερες για τον οργασμό
  • Μικρά και πρακτικά tips για να απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη
  • 8 συμβουλές για σούπερ στέγνωμα!
  • 10 συμβουλές για να μπεις στο χειμωνιάτικο τζιν χωρίς να πεινάσεις
  • Μικρές συμβουλές για να μην πάρετε περιττά κιλά στις γιορτές!
  • Ψάχνεσαι; 10 λόγοι για να μείνεις μόνος σου τα Χριστούγεννα!
loading...