Ας μιλήσουμε για τρίχες

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Μία νέα έρευνα θέτει ένα καίριο ερώτημα στις γυναίκες : «Πως προτιμάτε το ανδρικό στήθος , με τρίχες ή χωρίς τρίχες;»  Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ζάαρλαντ της Γερμανίας σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF προσπάθησαν να βρουν την άκρη του… νήματος (κυριολεκτικά) για τις γυναικείες προτιμήσεις.
Εκτός από την αισθητική προτίμηση που είναι και θέμα καθαρά υποκειμενικό, η έρευνα και τα αποτελέσματά της συνδέθηκαν με τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.  Το πόρισμα έδειξε ότι γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούν τέτοια σκευάσματα δείχνουν μία σαφή τάση προς το αποτριχωμένο ανδρικό στήθος.  Από την άλλη πλευρά κυρίες, οι οποίες έχουν περάσει την κλιμακτήριο στρέφονται σε άντρες με τριχοφυΐα.
Ένας άνδρας πάντως ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα και ξύρισε για τις ανάγκες της το πάνω μέρος του σώματός του, έδωσε τη δική του ερμηνεία σχετικά με το ζήτημα: «Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα χωρίς τρίχες στο στήθος.  Μετά ερωτεύονται κάποιον με τρίχες και τον πείθουν να τις ξυρίσει για να διαπιστώσουν ότι πριν ήταν καλύτερα». Αυτό να σου πω μου θυμίζει τη γνωστή ταινία με τον Φαίδωνα Γεωργίτση , που τον έβαλε ή άλλη να ξυρίζει το μουστάκι του.
Ναι πες μου τώρα ότι θα αρχίσουμε το καλοκαίρι να φοράμε ολόσωμα μαγιό από την δεκαετία του 30 για να μην αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό.
Η ακόμα καλύτερα να ένας τρόπος για καλοκαιρινό καμάκι : «Δεσποινίς , τι λέτε , έχω τρίχες στο στήθος ή όχι?»
πηγή: bemary.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού
  • Ένας στους δύο Έλληνες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής!
  • 5 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα
  • Πώς μια χούφτα ξηροί καρποί μπορούν να δυναμώσουν το σπέρμα!
  • 5 αλλαγές στη διατροφή για ανεβασμένη ερωτική διάθεση!
  • Το 45% των Ελλήνων είναι στα social media
loading...

GIF ISO FINAL 1