Το πρώτο τεχνητό πέος είναι γεγονός!

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ε ναι! Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό! Το πρώτο τεχνητό πέος για ασθενείς με γενετικές ανωμαλίες ή για όσους έχουν υποστεί σοβαρό τραυματισμό ή χειρουργική αφαίρεσή λόγω καρκίνου δημιουργήθηκε σε εργαστήριο στις ΗΠΑ.

Ωστόσο δεν έχει γίνει η πρώτη δοκιμή σε άνθρωπο εφόσον πρέπει να ληφθεί η απαραίτητη άδεια. Οι επιστήμονες περιμένουν να πάρουν άδεια από την αρμόδια εποπτική Αρχή (FDA) για να προχωρήσουν στην πρώτη δοκιμή του σε ανθρώπους.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ της Β.Καρολίνα έχουν λάβει χρηματοδότηση από το Ινστιτούτο Αναγεννητικής Ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, που ελπίζει ότι στο μέλλον θα χρησιμοποιήσει τη νέα βιο-τεχνολογία για να βοηθήσει τους σοβαρά τραυματισμένους αμερικανούς στρατιώτες αναφέρει δημοσίευμα στην Independent.

Το τεχνητό εργαστηριακό πέος αναπτύσσεται με χρήση κυττάρων του ίδιου του ασθενούς για να μην υπάρξει κατά την εφαρμογή απόρριψη από ον οργανισμό του ασθενούς. Το πείραμα έγινε με εμφύτεση σε κουνέλι το οποίο μπόρεσε να συνευρεθεί ξανά με το θηλυκό χάρη στο νέο όργανό του.

«Οι μελέτες με τα κουνέλια ήσαν πολύ ενθαρρυντικές, όμως για να πάρουμε την έγκριση για ανθρώπους, χρειαζόμαστε όλες τις διασφαλίσεις από άποψη ασφάλειας και ποιότητας που μπορούμε να έχουμε, προκειμένου να δείξουμε ότι τα χρησιμοποιούμενα υλικά δεν είναι τοξικά και, επίσης, πρέπει να παρουσιάσουμε βήμα-βήμα τη διαδικασία παραγωγής του πέους», δήλωσε ο Ατάλα επικεφαλής της έρευνας. .

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο χάρτης με τα ανδρικά... μεγέθη για κάθε χώρα!
  • Ποια είναι η μόνη άσκηση που τονώνει τις στύσεις σου
  • Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα των ανδρών
  • Μήπως «αγχώνεστε» υπερβολικά για το μέγεθος του πέους σας;
  • Απαντήσεις για το «πουλί» σου! Ο,τι ντρέπεστε να ρωτήσετε ακόμη και τους φίλους σας!
  • Τα 10 ψέματα που λέει ένας άνδρας για το πέος του
loading...