Τα 11 μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου...!

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σίγουρα το γεγονός να κάνετε σεξ σε μέρη εκτός σπιτιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αυτά είναι μερικά από τα μέρη που θα καλύψουν μεγάλο ποσοστό των δικών σας φαντασιώσεων, αλλά και της συντρόφου σας!

 

1. Στον καναπέ.

2. Στις σκάλες.

Το ήξερες ότι έχεις το πιο ιδανικό σημείο για σεξ στο σπίτι σου όλο αυτόν τον καιρό; Σίγουρα μετά από αυτή την εμπειρία θα βλέπεις τις σκάλες με άλλο μάτι..

3. Στο ντους.

4. Στο αυτοκίνητο.

5. Μπροστά από καθρέπτη.

6. Στην παραλία.

 

 
 

Το σεξ στην παραλία είναι εγγενώς ρομαντικό όπου φτιάχνει απίστευτα την διάθεση των γυναικών! Οι γυναίκες μερικές φορές χρειάζονται τη σωστή ατμόσφαιρα γι’ αυτό εκτός από το να κοιτάτε τα αστέρια φρόντισε μη ξεχάσεις να απλώσεις μια πετσέτα από κάτω σας για να αποτρέψεις αμήχανες καταστάσεις..

7. Σε ξενοδοχείο.

Το σεξ σε ξενοδοχείο είναι εκπληκτικό διότι δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τίποτα! Απλά κάνετε τσεκ ιν και όλα γυρίζουν γύρω από το σεξ ειδικότερα άμα βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και παίξετε ένα παιχνίδι ρόλων!

8. Σε αεροπλάνο.

9. Στην αυλή σου.

Με το να κάνεις σεξ στην αυλή σου είναι ένας ωραίος τρόπος να απολαύσεις όλα τα προνόμια του να κάνεις σεξ σε εξωτερικό χώρο και μακριά από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σας δουν!

10.Στο σπίτι ενός φίλου σου!

Σύμφωνα με την εμπειρία μιας κοπέλας, το πιο σέξι μέρος που έχει κάνει σεξ ήταν στο σπίτι της φίλης της. Γιατί; Επειδή οι τοίχοι ήταν πολύ λεπτοί με μηδέν ηχομόνωση και γι’ αυτό έπρεπε να κάνουν ησυχία για να μην τους ακούσουν. Το γεγονός ότι έπρεπε να γίνονται όλα πολύ ήσυχα το έκανε πιο πιεστικό και δημιουργούσε ένα πιο σέξι κλίμα!

11. Σε κάποια εκδήλωση.

Είτε πρόκειται για έναν γάμο, ένα αθλητικό γεγονός ή ένα μεγάλο μπάρμπεκιου, το να κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης έχει κάτι το ιδιαίτερο! Ακόμα και αν πάτε μια εκδρομή με αρκετά άτομα φύγετε χωρίς να σας παρατηρήσει κανείς, βρείτε ένα μπάνιο ή μια ντουλάπα όσο πιο μακριά γίνεται από το πλήθος έτσι ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες να σας πιάσουν! Μετά από αυτό το 15λεπτο μαζί, μπορείτε να πάτε πίσω στη παρέα σας με ένα μυστικό που θα ξέρετε μόνο οι δυο σας!

http://www.manslife.gr/

 

 

{fcomments}<

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ