Πώς θα μπείτε σε sexy mood μετά από μια κουραστική μέρα;

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, κάθε λογής υποχρεώσεις και μετακινήσεις. Αυτό είναι ένα κλασσικό καθημερινό πρόγραμμα το οποίο όμως σας παίρνει όλη την ενέργεια με αποτέλεσμα το βράδυ να θέλετε απλά να πέσετε στο κρεββάτι και να κοιμηθείτε. Και που είναι η διασκέδαση; Που είναι η προσωπική σας ζωή; με μηδέν ενέργεια δεν κάνουμε τίποτα...

Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήνετε τις καθημερινές σας έγνοιες να επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Και αυτό μπορείτε να το επιτύχετε με κινήσεις που μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές για να ξανααποκτήσετε το χαμένο σας sexy mood!

 

Δοκίμαστε τα και θα μας θυμηθείτε:

 

Ξεχάστε τη φόρμα και το φούτερ

Όταν γυρνάτε στο σπίτι το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να βάλετε τα πιο άνετα (και καθόλου σεξουαλικά) ρούχα σας και να κουρνιάσετε στον καναπέ. Δοκιμάστε μια φορά να βάλετε το σέξι, σατέν νυχτικό σας και να ξαπλώσεις δίπλα στο σύντροφο σου και σίγουρα θα νιώσεις πολύ πιο αισθησιακή και ποθητή.

Κάντε ένα ζεστό μπάνιο μαζί του

Δώστε μια πιο σέξι διάσταση στην πιο κοινή, καθημερινή σας συνήθεια και προσκαλεστε το σύντροφό σας στο μπάνιο! Απολαύστε μαζί το καυτό σας ντους και σίγουρα δεν θα μείνετε μόνο στο… αφρόλουτρο!

Κάντε ατμόσφαιρα

Κλείστε επιτέλους την τηλεόραση και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική! Ανάψτε μερικά κεράκια και χαλαρώστε μαζί του στο κρεβάτι. Απλά αλλάξτε μερικά πράγματα στην καθημερινή σας ρουτίνα και η σεξουαλική σας διάθεση θα εκτοξευτεί!

Αφεθείτε στα χάδια του

 

Το σημαντικότερο! Όταν έρθει να σας αγκαλιάσει και να σας χαϊδέψει, μην γυρίσετε την πλάτη στον τοίχο αναλύοντας πόσο κουραστική ήταν ημέρα σας και πόσο κουρασμένη αισθάνεστε. Παραδωθείται στις επιθυμίες του, ξεχάστε κάθε σας έγνοια για μερικά λεπτά και σίγουρα θα το απολαύσετε.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ