Ακόμα 14 (πολύ) περίεργα πράγματα για το σεξ!

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από τις παρακάτω περίεργες συνήθειες ή περιπτώσεις το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα μάθετε πράγματα γύρω από το σεξ που ποτέ  δεν σας πέρασαν από το... πονηρό μυαλό σας!

 

1. Εκτός από τα γεννητικά όργανα και το στήθος, το εσωτερικό της μύτης είναι το μόνο μέρος του ανθρώπινου σώματος που διογκώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, επειδή είναι φτιαγμένο από το ίδιο είδος στυτικων ιστων, όπως το πέος.

2. Οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα θηλαστικά που κάνουν στοματικό σεξ. Τα τσιτάχ, οι ύαινες, και οι κατσίκες τρελαίνοται γι αυτό.

3. Το 1609, ένας γιατρός, ονόματι Johannes Jacob Wecker, ανέφερε ότι βρήκε ένα πτώμα στην Μπολόνια, με δύο πέη (μια κατάσταση που ονομάζεται diphallia). Από τότε, έχουν αναφερθεί περίπου 100 παρόμοιες περιπτώσεις

4. Το σπέρμα του ποντικιού πετάγεται μακρύτερα από το σπέρμα ενός ελέφαντα.

5. Σχεδόν όλα τα θηλαστικά εκτός από τον άνθρωπο (όπως οι αρκούδες και τα σκυλιά) έχουν κόκκαλο στο πέος τους.

6. Παρά τους τρεις συζύγους της και μια πλειάδα διάσημων εραστών (συμπεριλαμβανομένων των John F. Kennedy, Frank Sinatra και Joe DiMaggio), λέγεται ότι ένας ψυχίατρος ήταν εκείνος που τελικά βοήθησε τη Marilyn Monroe, να νοιώσει τον πρώτο της οργασμό, λίγο πριν από τον θάνατό της.

7. Το 1899 ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Faure, λέγεται ότι πέθανε ενώ του έκαναν στοματικό σεξ. Οταν η κοπέλα που του το έκανε κατάλαβε ότι ο monsieur της ήταν ακόμη πολύ... σκληρός, πανικοβλήθηκε, έκλεισε το στόμα της και για να το ξανανοίξει μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου την απάλλαξαν από το πέος του αποθανόντος Προέδρου.

8. Οι αρσενικές μέλισσες (οι κηφήνες) κάνουν μόνο μία φορά στη ζωή τους σεξ. Πεθαίνουν αμέσως μετά το ζευγάρωμα επειδή το πέος και οι κοιλιακοί ιστοί τραβιούνται έξω από το σώμα τους μετά τη συνουσία.

9. Οταν Captain Cook επισκέφθηκε το Βασίλειο της Tonga το 1777, ο βασιλιάς Fatafehi Paulah ήταν πολύ απασχολημένος με την εκπλήρωση του «βασιλικού καθήκοντός» του, να πάρει την παρθενιά κάθε γυναίκας που ζούσε στο βασίλειό του. Εκτιμάται ότι ξεπαρθένεψε 37.800 γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής του και ποτέ δεν κοιμήθηκε με την ίδια γυναίκα δεύτερη φορά.

10. Μια εμπεριστατωμένη έρευνα που δημοσίευσε η Johnson & Johnson διαπίστωσε ότι ο μέσος χρόνος μεταξύ της διείσδυσης και του ανδρικού οργασμού είναι 7,3 λεπτά. Σε αυτήν συμμετείχαν 1.587 ζευγάρια που χρονομέτρησαν το σεξ.

11. Η ποινή για τον αυνανισμό στην Ινδονησία είναι ο αποκεφαλισμός.

12. Ο θηλυκός κοριός δεν έχει κανένα σεξουαλικό άνοιγμα. Το αρσενικό τρυπά υποδερμικά τα εσωτερικά γεννητικά όργανα και εκσπερματώνει μέσα στην κοιλότητα του σώματος.

13. Τα κραγιόν των χειλιών φημολογείται ότι είχαν εφευρεθεί στην Αίγυπτο και τα έβαζαν οι γυναίκες που ήθελαν τα χείλη τους για να φαίνονται πιο ελκυστικά. Μάλλον πίστευαν ότι τα κόκκινα χείλη μοιάζουν με το χρωμα που παίρνει το αιδοίο μιας γυναίκας οταν θέλει σεξουαλική ικανοποίηση.

14. Η κλειτορίδα είναι το μόνο όργανο στο ανθρώπινο σώμα που έχει ένα μόνο σκοπό: την ευχαρίστηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι 4 στους 10 προτιμούν το κινητό από το σεξ
  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι
  • Τόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ
  • Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τις κάλτσες στο σεξ
  • Γιατί πονούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
loading...