9 κανόνες για να απολαύσεις outdoor sex

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια και ο υδρργυρο ανεβαίνει τα σώματα... καίγονται και όπως αναφέρει σχετική έρευνα οι Έλληνες κάνουμε περισσότερο σεξ με την κρίση. Επομένως δεν είναι καθόλου τυχαίο να βρεθείτε στην ύπαιθρο με το ταίρι σας για να περάσετε μερικές στιγμές όμορφης ερωτικής χαλάρωσης. Ωστόσο θέλει προσοχή, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και ρόδινα, αφού το αστυνομικό ρεπορτάζ έχει καταγράψει επιθέσεις σε ερωτευμένα ζευγάρια.

 

Το πιο ανώδυνο θα είναι να σας κλέψουν τα πράγματα αξίας που έχετε ή ακόμα και το αυτοκίνητο, ωστόσο έχουν καταγραφεί επώδυνα περιστατικά, όπως αυτό πριν από μερικά όταν, δύο άντρες με την απειλή όπλων, σε ερημική περιοχή, ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έδεσαν τον άνδρα και βίασαν τη γυναίκα. Και αυτό είναι ένα μόνο συμβάν από το αστυνομικό δελτίο και σίγουρα επώδυνο.

 

Για να μην την πάθεις εσύ και το ταίρι σου θα πρέπει να προσέξεις:

1. Να μην σε ακολουθεί άλλο όχημα.

2. Έλεγξε τη περιοχή αν πραγματικά είναι απομονωμένη.

3. Αν και σίγουρα θα βρίσκεστε σε υπερδιέγερση να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

4. Μην αφήνεται τα ρούχα σας μακριά, σε σημείο που δεν ελέγχεται οπτικά.

 

Αν τηρήσετε τους κανόνες ασφαλείας καλό θα είναι να προσέξετε και άλλα πράγματα. Ιδού μια λίστα:

5. Στη αμμουδιά: Πριν βρεθείς μέσα στο νερό, με τα πόδια σου σε θέση… μάχης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το σεξ στο νερό δεν επιτρέπει τη χρήση προφυλακτικού και επίσης το νερό εμποδίζει τη φυσική σου λίπανση στην περιοχή. Άρχισε τα προκαταρτικά εντός και ολοκλήρωσε στη θάλασσα. Αν η παραλία είναι ερημική, σαφώς δεν έχετε πρόβλημα. Αν όχι, πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Για αρχή, απομακρυνθείτε σε πιο απόμερα σημεία. Επίσης, καλού – κακού, ρίξτε και μια πετσετούλα ή κουβερτούλα πάνω σας γιατί οι λουόμενοι συνηθίζουν να κάνουν περατζάδες.

6. Στη σκηνή: Προφανώς, μέσα στη σκηνή είστε στα «ιδιαίτερα» σας και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Ωστόσο, η σκηνή δεν έχει μόνωση – οπότε κράτα τη φωνή σου λίγο χαμηλή αν δεν θες να γίνεις η ατραξιόν του camping- και δεύτερον καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά… ακροβατικά και το έντονο ταρακούνημα αν δεν θέλετε να βρεθείτε τυλιγμένοι μ' αυτή – και να γίνετε και πάλι η ατραξιόν.

7. Στο δάσος: Στα βουνά τον πρώτο λόγο έχουν οι ορειβάτες και οι πεζοπόροι, φροντίστε να μην είστε εντελώς γυμνοί στη φυσή- πριν βρεθείτε μπροστά στα έκπληκτα μάτια κάποιου που μόλις έχει διανύσει χιλιόμετρα περπατώντας. Επίσης, προσοχή στη χλωρίδα και την πανίδα της φύσης γιατί από το πουθενά μπορείτε να βρεθείτε με κανένα τσίμπημα, κνησμό και ό,τι άλλο.

8. Μετά το μεθύσι: Καλοκαίρι σημαίνει κοκτέιλ και μπυρίτσες που ποτέ δεν είναι λιγότερα από ένα- σε μια βραδιά. Αν έχετε αυτή την ελαφρά ζαλάδα του ποτού, τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα να απολαύσετε το σεξ, απλά αποφύγετε τις πολύ έντονες και άβολες στάσεις. Μάλιστα, ο ύπνος αμέσως μετά θα σας φανεί τόσο γλυκός. Αν πάλι έχετε μεθύσει για τα καλά… όχι, δεν υπάρχει λύση, κοιμηθείτε και τα λέμε απ’ αύριο- και αφού έχει περάσει το hangover.

9. Σε βάρκα: : Άλλη μία άκρως καλοκαιρινή και ρομαντική επιλογή. Φρόντισε μόνο, αν έχετε ανοιχτεί στα βαθιά, να έχεις πάρει μια δραμαμίνη γιατί μία το κούνημα της βάρκας, μία το κούνημα το δικό σας δεν απέχεις πολύ από τη ναυτία.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ