6 συμβουλές για να... ανάψουν τα αίματα!

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ξεκίνησαν τα κρύα και δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω; Εμείς σας έχουμε τις 6 συμβουλές σχετικά με το πώς «θα ανεβάσετε θερμοκρασία».

Κάντε ένα ζεστό ντους μαζί.

Υδρατμοί, μυρωδιές από αφρόλουτρα, οι σαπουνάδες που τρέχουν πάνω στη γυμνή σου πλάτη. Άσε που οπουδήποτε αλλού κάνει σαφώς περισσότερο κρύο οπότε προβλέπεται να αργήσετε να βγείτε από το μπάνιο – εκμεταλλευτείτε το.

Μην βγείτε ποτέ κάτω από το πάπλωμα.

Δεν υπάρχει λόγος, πού θα πάτε με τέτοιο καιρό; Σήμερα (Κυριακή) είναι η ιδανική μέρα για να μην σηκωθείτε ποτέ από το κρεβάτι και να βάλετε σε εφαρμογή όλα όσα διάβασες στα τελευταία τεύχη του Cosmo (ή και εδώ, τσάμπα τη γράφουμε τη στήλη;)

Φτιάξε ένα ζεστό ρόφημα.

Πιες μια γουλιά και στη συνέχεια κάνε του στοματικό. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Το κασκόλ σου, αλλιώς.

Μόλις μπείτε στο σπίτι βγάλε το κασκόλ σου, πέρασέ το γύρω από το λαιμό του, φέρ’ τον κοντά σου και φίλησέ τον με πάθος. Υποψιαζόμαστε ότι δεν θα αργήσει να σου βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα.

Και τώρα που είπαμε για ρούχα, να προτείνουμε και κάτι ακόμα.

Εμφανίσου μπροστά του μόνο με ψηλές μάλλινες κάλτσες, άντε και κανένα σκουφάκι. Αυτό το λίγο σέξι, αθώο και cosy λουκ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Σεξ μπροστά στο τζάκι.

Φανταστικό; Μα πως το σκεφτήκαμε; Έλα, πες, αποκλείεται να περίμενες να το διαβάσεις αυτό. Τέλοσπαντων, όσο κλισέ κι αν είναι, το σεξ μπροστά στο τζάκι παραμένει σταθερή αξία. Και αν δεν διαθέτεις τζάκι, άναψε κεριά. Το εφέ είναι παρόμοιο, αρκεί να διαθέτεις και αερόθερμο.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 6 συμβουλές για σωστή διατροφή μετά το Πάσχα
  • Crossfit: 3 συμβουλές για ψυχική αντοχή
  • Οι 7 απαράβατοι κανόνες υγιεινής πριν και μετά το σεξ
  • Καθίσματα (squats): συμβουλές και tricks για να βελτιωθείτε!
  • Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ;
  • 8 συμβουλές για σούπερ στέγνωμα!
loading...