5+1 τρόποι για να σου προσφέρει το σεξ μεγαλύτερη ηδονή

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι ορισμένες φορές που βρίσκεσαι στο κρεβάτι με τον/την σύντροφο σου και ενώ έχεις μια μεγάλη διάθεση να προσπαθήσεις στο φινάλε δεν το απολαμβάνει κανείς από τους δυο σας. Αυτό συνήθως συμβαίνει είτε στην πρώτη φορά είτε όταν μετά από αρκετά χρόνια το σεξ έχει γίνει μονότονο και αναζητούν λύσεις για να το επαναφέρουν.

Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε το σεξ να είναι πιο απολαυστικό για τον άλλο και φυσικά για τον εαυτό σας; Με τα παρακάτω tips που άλλα πολύ άλλα λίγο ίσως φρεσκάρουν την απόδοση σας.

1. Για σένα τώρα νοιάσου και γυμνάσου: Ένα σώμα γυμνασμένο, όχι απαραίτητα γραμμωμένο, είναι ελκυστικό και προκαλεί οπτική ευεξία δημιουργώντας την επιθυμία στον άλλον να το «γευτεί». Παράλληλα, θα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, ενώ η συνεπαγόμενη καλή φυσική κατάσταση θα σου προσφέρει αντοχή.

2. Μασάζ και θα είσαι πασάζ: Βάλε το μασάζ στα προκαταρκτικά μιας και το τρίψιμο είτε από εσένα προς αυτή είτε από αυτήν προς εσένα θα προκαλέσει έντονη διέγερση και θα το κάνει λίγο πιο άγριο. Χρησιμοποιείστε και διάφορα έλαια ή κάντε το μασάζ στην ντουζιέρα.

3. Δείτε μαζί ταινίες πορνό πριν: Θα πάρετε ιδέες για νέες στάσεις- όχι μην δοκιμάσεις αυτήν που κρεμιούνται ανάποδα- και θα έρθετε πιο γρήγορα σε διάθεση.

4. Οι βιταμίνες δεν χάλασαν ποτέ κανέναν: Αν τις πάρεις με μέτρο και όχι σε υπερβολική δόση θα ενισχύσουν τον οργανισμό σου με φυλλικό οξύ και σίδηρο, τα οποία λειτουργούν ως ξυπνητήρια του εγκεφάλου, επομένως θα έχεις διαύγεια και ικανότητα να ρυθμίσεις πράγματα, καθώς όλα από το μυαλό ξεκινούν.

5. Μην σκέφτεσαι την ώρα: Το πόση ώρα θα διαρκέσει η πράξη δεν είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, καθώς μπορεί να επιτύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και από το άγχος το σεξ να γίνει ταινία του Αγγελόπουλου. Οτιδήποτε από δέκα λεπτά και πάνω είναι αρκετό και για τους δύο.

Bonus tip: Μην το παίζεις δύσκολος/η: Αυτό πάει περισσότερο για τις γυναίκες οι οποίες έχουν την αίσθηση ότι δεν είναι σε διάθεση για σεξ και αυθυποβάλλουν τον εαυτό τους. Άσε τον παρτενέρ να σε παρασύρει και μην είσαι «μη μου άπτου».

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τρεις τροφές που δεν βοηθούν τη λίμπιντο
  • Οι ηλικιωμένοι κάνουν περισσότερο σεξ απ' ότι οι νέοι
  • Τόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ
  • Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τις κάλτσες στο σεξ
  • Γιατί πονούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
  • Σε ποια ηλικία φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή άντρες και γυναίκες
loading...