Οι τροφές που διαλύουν τη σεξουαλικότητα !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

 

Υπάρχουν φαγητά που μπορούν να διαλύσουν τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα! Ναι καλά διαβάστε! Οι επιστήμονες τον τελευταίο καιρό προσπαθούσαν να αν ανακαλύψουν ποιες τροφές κάνουν κακό στη σεξουαλικότητα των ανδρών και το πέτυχαν.

 

 

 

 

Έπειτα από έρευνες κατέληξαν σε κάποιες τροφές που ενεργούν κατασταλτικά στον άνδρα. Μια από αυτές είναι το αλάτι! πρόσφατη μελέτη αποκαλύπτει ότι μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία, η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με φάρμακα. Αν είστε λοιπόν λάτρης των αλμυρών φαγητών  ξανασκεφτείτε το! Άλλωστε εδώ και χρόνια γνωστό ότι μια δίαιτα πλούσια σε νάτριο αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο υπέρτασης.

 

 

 

Πολλοί είναι εκείνοι που για διατροφικούς λόγους δεν χρησιμοποιούν ελαιόλαδο, αλλά σόγια! Φαίνεται ότι κάνουν  λάθος, αφού μελέτη του πανεπιστημίου του Harvard απέδειξε  ότι μια δίαιτα πλούσια σε σόγια μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα με τους μελετητές, η αιτία είναι οι οιστρογονικλες ιδιότητες των καρπών της σόγιας που μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

 

 

Μια συνθετική ρητίνη, τη Βισφαινόλη Α που περιέχεται στο  εσωτερικό ενώ κονσερβοποιημένων τροφών, δηλαδή η εσωτερική επένδυση του μετάλλου, είναι η αιτία των σεξουαλικών προβλημάτων. Όσοι καταναλώνουν πολλές κονσέρβες κινδυνεύουν να έχουν στυτική δυσλειτουργία και να έχουν προβλήματα στην εκσπερμάτιση.

 

 

 

Τα trans λιπαρά, είναι γνωστό ότι πρέπει να τα αποφεύγουμε, πλέον υπάρχει ένας ακόμα  λόγος. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα στον οργανισμό, αλλά αντιθέτως είναι ιδιαίτερα βλαπτικά για την καρδιαγγειακή υγεία και η λειτουργία αυτή είναι εκτός των άλλων  απαραίτητη για τη καλή στυτική λειτουργία.

 

 

 

Αν πίνεται γλυκό καφέ ή τρώτε πολλά γλυκά, ξανασκεφτείτε το! Η ζάχαρη ευθύνεται για τη απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να εμφανίσουν πτώση έως και 25%, με τις ανάλογες επιπτώσεις στη σεξουαλική λειτουργία.

 

 

 

 

http://activeman.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα λαχανικά με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης
  • Τι να τρως για να φτιάξεις six-pack
  • 7 λόγοι που θα σας κάνουν να λατρέψετε τα αχλάδια
  • 6 συμβουλές για σωστή διατροφή μετά το Πάσχα
  • Τα τρόφιμα που μας φέρνουν νύστα μέσα στην ημέρα
  • Η δίαιτα της Μεγάλης Εβδομάδας
loading...