Μερικά ροφήματα για άμεση απώλεια βάρους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η φύση μας παρέχει πολλές και αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τον μεταβολισμό και την απώλεια βάρους.

Οι επιλογές ελιναι πολλές και έτσι δεν θα βαρεθείτε με τα ίδια και τα ίδια.

Διαβάστε παρακάτω μερικά ροφήματα που, συνδυάζοντας τα με ισορροπημένη διατροφή, θα αξαφανίσουν γρηγορα το περιττό λίπος.

1. Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι (υδρομέλι): Ο συνδυασμός των τριών συστατικών διατηρεί τα επίπεδα του σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα, συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του αίματος και θέτει σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου.

2. Καφές: Αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς με συνέπεια να τίθεται σε εγρήγορση ο μεταβολισμός και είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Άρκει να μην γίνεται υπερκατανάλωση και υπερβολική χρήση ζάχαρης.

3. Ρόφημα λουίζας, ιβίσκου, τσουκνίδας: Τρία ευεργετικά και θαυματουργά βότανα. Η λουίζα ή αλλιώς βότανο της δίαιτας, ρυθμίζει την όρεξή. Ο ιβίσκος βοηθά την πέψη υδατανθράκων και την εντερική δραστηριότητα, ενώ η τσουκνίδα βοηθά στην απώλεια βάρους, αποβάλλοντας τις τοξίνες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

4. Πράσινο τσάι: Κορυφαίο ρόφημα για δίαιτες. Έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και αποτελεί φυσικό λιποδιαλύτη, δρώντας κατά της κυτταρίτιδας και αυξάνοντας τον μεταβολισμό.

5. Τσάι με τζίντζερ: Ιδανικό ρόφημα, γιατί μπορεί και κόβει την όρεξη. Πίνετε 30 λεπτά πριν το γεύμα ώστε να καταναλώσετε λιγότερη ποσότητα τροφών. Αυξάνει τον μεταβολισμό και τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

6. Χυμός γκρέιπφρουτ: Δεν είναι ο πιο γευστικός χυμός άλλα είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, που ενισχύει τον οργανισμού και την άμυνα του. Επίσης καταπολεμά δραστικά το λίπος.

7. Χυμός ανανά: Αποτελεί ιδανική λύση για κάτι διαφορετικό. Πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά βοηθά στην καλύτερη πέψη των πρωτεϊνών αρκεί να είναι φυσικός!

http://www.manslife.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα πιο αποτελεσματικά λιποδιαλυτικά ροφήματα για να «στεγνώσεις»
  • Τα πιο σωστά ροφήματα μετά την προπόνηση
  • Δώσε γεύση στα αγαπημένα σου ροφήματα και γεύματα με τις σταγόνες FlavDrops της Myprotein
  • 5 ροφήματα για να διώξεις το φούσκωμα
  • Τα κατάλληλα ροφήματα για πριν, κατά και μετά την προπόνηση
  • Τα υγιεινά ροφήματα του χειμώνα και τα οφέλη τους
loading...