5 super snacks που σας δίνουν ενέργεια πριν τη γυμναστική !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 Ιδανικά πριν την άσκηση.

 

Είναι λανθασμένη συνήθεια να γυμνάζεστε με άδειο στομάχι.  Η σωστή διατροφή συμβάλλει σε μία καλύτερη προπόνηση. Επιλέξτε ελαφριά snacks που σας χαρίζουν ενέργεια έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε καλύτερες αποδόσεις στις ασκήσεις γυμναστικής.

 

Επιλέξτε λοιπόν μία από τις προτάσεις που ακολουθούν:

 

Καστανό ρύζι

 
Οι υδατάνθρακες του καστανού ρυζιού δίνουν ενέργεια, ενώ οι φυτικές ίνες σας δίνουν το αίσθημα ότι είστε πλήρεις. Επίσης σας βοηθάει να αποφύγετε τις κράμπες. Καλό είναι να το τρώτε μία ώρα πριν την προπόνηση για να το έχετε χωνέψει.

 

Ανανάς


Δοκιμάστε πριν πάτε για τρέξιμο να φάτε λίγο ανανά. Το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει τη βρομελίνη, η οποία δρα ως ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες που μπορεί να επιταχύνει την επισκευή των μυών σας.

 

Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών


Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να το τρώτε συχνά. Το ασβέστιο κρατά τα κόκαλα δυνατά και έτσι αποφεύγετε τα κατάγματα. Επίσης περιέχει και πρωτεΐνη η οποία προκαλεί ταχύτερη αποκατάσταση των μυών.

 

Φυστικοβούτυρο


Μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που τροφοδοτούν τους μύες και υγιεινά λίπη που δίνουν ενέργεια. Απλώστε το σε μία φέτα ολικής αλέσεως ψωμί λίγη ώρα πριν την προπόνησή σας.

 

Μούρα


Φάτε τα νωπά ή κατεψυγμένα. Είναι ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία της καρδιάς σας.

 

http://gimnastirio.gr

 

 

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Σαρακοστή και νηστεία: Τι τρώτε και τι όχι!
  • Καθαρά Δευτέρα: τι να φάμε, τι να προσέξουμε
  • Πώς το σπανάκι και άλλες τρεις τροφές μπορούν να εξαφανίσουν το λίπος στην κοιλιά
  • Οι 6 υπερτροφές που πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου φέτος την άνοιξη
  • 8 συμβουλές για σούπερ στέγνωμα!
  • Αμύγδαλα vs Καρύδια: Θερμίδες και διατροφική αξία!
loading...