Δίαιτες των «αθλητών»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Σχεδόν για κάθε σπορ ή είδος άσκησης υπάρχει μία εξειδικευμένη δίαιτα για όσους ασχολούνται με αυτό και θέλουν να αδυνατίσουν. Οι δύο πιο χαρακτηριστικές δίαιτες είναι η αεροβική δίαιτα (υποθερμιδική, πολύ υψηλή σε σύνθετους υδατάνθρακες, χαμηλή σε πρωτεΐνες και φτωχή σε λίπη) και η δίαιτα του μπόντι μπίλντινγκ (σε καθορισμένες ώρες λήψη μικρών γευμάτων υψηλών σε ζωικές πρωτεΐνες, μέτριων σε λιπαρά, χαμηλών σε υδατάνθρακες και ενισχυμένων με συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής).

 

Συμπέρασμα: Υπάρχουν καλές και κακές δίαιτες. Οι καλές αποτυγχάνουν σχεδόν πάντα για τους ίδιους ακριβώς λόγους που κάνουν τις κακές να πετυχαίνουν συχνότερα.
Υπόσχεση: Κάθε μία από τις δίαιτες που συνοπτικά σας παρουσιάσαμε, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και κάποιες είναι πιθανά ακραίες. Επειδή όμως η δίαιτα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά όλους μας, υποσχόμαστε
ότι θα σας τις παρουσιάσουμε όλες αναλυτικά, εν καιρώ, αρχίζοντας με τις πιο διαδεδομένες. Από εκεί και πέρα, αφού θα έχετε πλέον τη γνώση για να διαμορφώσετε άποψη, η απόφαση θα είναι δική σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Το πιο νόστιμο high-protein σνακ για τους αθλητές!
  • Πόσο επηρεάζει η νηστεία την αθλητική απόδοση;
  • Γιατί το ταχίνι είναι απαραίτητο για τους αθλητές
  • Αποκλεισμός από την ΕΟΣΔ σε αθλητές που συμμετέχουν σε άλλες διοργανώσεις!
  • Με δυνατές παρουσίες το Muscle Club Team στους αγώνες της ΕΟΣΔ!
  • Αυτοί είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο!
loading...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δίαιτες κατά της κυτταρίτιδας Αστρολογικές δίαιτες »