Πως να Χειριστείς τoν Παραλία

  • Κατηγορία Summer fun
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι ενοχλητικοί τύποι στην παραλία υπάρχουν παντού. Μάθε πώς να τους χειρίζεσαι.

Φυσική συνήθεια
Κερνάει σφηνάκια ενώ πίνει χυμό ακτινίδιο. Φωνάζει τον μπάρμαν με το μικρό του όνομα, παίζει όλη μέρα ρακέτες, μπιτς βόλεϊ, ενώ επιδιώκει να τραβάει τα βλέμματα (κυρίως τα θηλυκά). Δεν κάθεται ποτέ και πουθενά (λάτρης της καμπάνιας της θετικής ενέργειας), αλείφεται κάθε δεκαπέντε λεπτά με κάποιο περίεργο λάδι (για να γυαλίζει όλο το 24ωρο) και φτιάχνει τον καβάλο του στενού του σλιπ-μαγιό ακόμα συχνότερα.

 

Αναγνωριστικά σημάδια
Εχει τα χέρια στη μέση, γιατί του είπαν ότι έτσι φαίνονται καλύτερα τα «φτερά» του. Περπατάει σαν τον Πύρρο Δήμα μετά την τρίτη προσπάθεια στο ζετέ, φοράει γυαλιά ηλίου-μάσκα, χοντρή αλυσίδα στο λαιμό γιατί νομίζει ότι μοιάζει λίγο με τον 50 Cent, τείνει μάλιστα να αποκτήσει και το χρώμα του (κάτι μεταξύ σαπισμένης σοκολάτας και βιολογικών αποβλήτων). Κρατάει μία ξύλινη ρακέτα ανά χείρας περίπου στο 60% της ημέρας, μαζεύει το μπαλάκι από τα πόδια όλων των topless γυναικών πάνω από 100 φορές σε ένα δίωρο, πηδάει για jump σερβίς στο beach volley όσο πιο ψηλά μπορεί πετάγοντας κουβάδες άμμου κάθε φορά, κοιτάζει τις γυναίκες γύρω του, όχι για να δει αν είναι όμορφες, αλλά για να επιβεβαιώσει πως τον κοιτάζουν. Αρνείται να χορέψει ακόμα κι αν ολόκληρο το beach bar «χτυπιέται» σαν χταπόδι και μυρίζει πιο πολύ καρύδα κι από αποσμητικό στο πρώτο αυτοκίνητο φοιτήτριας της φιλοσοφικής.   ,


     
Όταν ένας τους σου επιτεθεί
«Ακόμα κι αν είσαι πρωταθλητής του beach volley, κανείς δεν θα σε δικαιολογήσει αν πέσεις στο επίπεδό του και προσπαθήσεις να τον νικήσεις» λέει ο Freddy Bobbles, επικεφαλής της ομάδας National Group for Clean Beaches στις ΗΠΑ. «Είναι καλύτερο να του δείξεις ευγενικά πως ενοχλεί όλη την παραλία με τη συμπεριφορά του παρά να τον ρίξεις με τα μούτρα στο κύμα. Την επόμενη φορά που θα ορμήσει στη θάλασσα με φόρα, θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να πετάξει έναν τόνο νερό γύρω του». Αν πάλι επιμένει να πετάει το μπαλάκι στα πόδια σου, στείλε τον να παίξει beach volley με τις ενοχλητικές πιτσιρίκες που δεν μπορούν να αλλάξουν δύο συνεχόμενες μπαλιές.

 

Μην είσαι αυτός ο τύπος
«Για τον έναν macho τύπο στην παραλία αντιστοιχούν 50 άνθρωποι που θα ήθελαν να τον δουν να τρώει τα μούτρα του» λέει ο Scott McDougal, εκπαιδευτής ναυαγοσωστών εδώ και 30 χρόνια στην Manoubra Beach του Σίδνεϊ. «Η επιθετική συμπεριφορά, και το υπερβολικό στήσιμο, ειδικά σε ένα μέρος όπως η παραλία που όλοι χαλαρώνουν και ηρεμούν, δεν σε κάνουν μόνο αντιπαθή, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν και τα επίπεδα αδρεναλίνης σου. Αν θες να εκτονώσεις την ενέργειά σου παίζοντας ή κάνοντας ένα σπορ, φρόντισε να απομακρυνθείς αρκετά μέτρα από τους υπόλοιπους. Η ευγένεια είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κερδίζεις την εκτίμηση». Αν θες να υποκριθείς τον ΜακΕνρο, απλώς απομακρύνσου 10 μέτρα από τον τελευταίο λουόμενο ή πήγαινε σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο beach tennis.

 

πηγή: www.menshealth.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι να κάνεις για να καις πιο πολύ λίπος όταν κολυμπάς
  • Πώς θα προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία
  • Πώς να διατηρήσετε γυμνασμένο σώμα όλο το καλοκαίρι
  • Τρεις μπάλες… τρεις δυνατές προπονήσεις στη παραλία!
  • Οι καλοκαιρινές τροφές για να ξεφουσκώσεις πριν την παραλία
  • Τα σημεία του σώματός σου που παρατηρούν οι γυναίκες στην παραλία!
loading...