mobadv

Από τη Μυτιλήνη ξεκίνησε το Beach Water Polo Tour 2013!

  • Κατηγορία Summer fun
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Beach Polo, που εντάσσεται στο Beach Water Polo Tour 2013 και πραγματοποιείται για τέταρτη φορά στη χώρα μας. Πρώτος φετινός σταθμός της διοργάνωσης ήταν η Μυτιλήνη. Τα Βατερά και το Arena Βeach Bar έγιναν πόλος έλξης για τρεις ημέρες (σ.σ. την Παρασκευή 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα pregames και το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου η σειρά των αγώνων) όλων των φίλων του πόλο του νησιού αλλά και πολλών θεατών. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Χαλιαδολίδ», η οποία κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας στο τουρνουά Beach Polo και ήδη χτίζει την «αυτοκρατορία» της. Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα «Παρτουζάν» με αθλητές από τον Ν.Ο Μυτιλήνης. Τρίτη η «Seagulls», επίσης με αθλητές (νεότερους) του Ν.Ο.Μ., τέταρτη η «Gasman Style», 5η η «Σαργάνα Σεράι» με αθλήτριες από τον ΓΑΣ Λέσβου, έκτη η «Fabulous», έβδομοι οι «Αδέσμευτοι Πολίστες» και 8οι οι «Σούβλιγκανς», που δεν είχαν πλήρη παρουσία.

Η «Fab Sportwear», που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του μεγάλου event, θέλησε να ανακοίνωση της να πει «ένα μεγάλο μπράβο σε όλη τη μεγάλη παρέα από τη Μυτιλήνη, στα κορίτσια του ΓΑΣ Λέσβου, τα αγόρια του Ν.Ο. Μυτιλήνης, όλους τους «Ανεξάρτητους» και τα παιδιά από την Αθήνα που είναι οι μεγαλύτεροι fans του Beach Polo. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ακόμα, για τη στήριξη της διοργάνωσης στον Δημήτρη Μπαφαλούκο και στο Arena Βeach Bar, στον Μπάμπη Βερβέρη προπονητή του ΓΑΣ Λέσβου βασικό παράγοντα για να διοργανωθεί το τουρνουά της Μυτιλήνης. Στον πρόεδρο και τα μέλη του Ν.Ο. Μυτιλήνης και στον καλό μας φίλο παλαιό πολίστα του ΝΟΜ, διεθνή διαιτητή πόλο, πρώην Νομάρχη και νυν βουλευτή της ΝΔ, Παύλο Βογιατζή για την παρουσία του και για την διαιτησία του στον τελικό. Για την επόμενη χρονιά προγραμματίζουμε ένα ιδιαίτερο 10ήμερο στο νησί που θα περιλαμβάνει δύο τουρνουά (Μόλυβος-Βατερά) αλλά και στη Χίο και ίσως κάποιο στην Τουρκία.

Για την ιστορία αναφέρουμε τους συμμετέχοντες (άλλο ευχαριστώ εδώ για την βοήθεια τους…): Αθηνιώτης, Γούτος, Ματθαίου, Τσελέμπης, Τηνιακός, Σαμαρτζίδης, Παπαχρήστο, Τζορβαδέλλη, Θανοπούλου, Σπυρέλη, Σαϊτάνη, Κορδέρα, Τσογγάρη, Σαλάχας, Κωνσταντόπουλος, Τζώτζου, Χυδηριώτη, Δουδέσης, Χαραλαμπόπουλος, Τσακάλου, Αλεξίου, Αντωνίου, Λάσκαρης, Μούχος, Λενέτης Γ & Ν, Καραβασίλης, Παναγούλιας, Κουμαρέλας, Κουκέλης, Πετρέλης, Τσιτσέλης, Βούλας, Δημητρούλης, Ανδρεαδέλης, Πίτσιος, Πάχος, Λαγκαδάς, Κυριακίδης, Χαϊδούτης, Σκαρδέλη, Σέλλου, Καρβέλης, Βέρβερης, Λουρετζάκος, Κυριάκης, Κυριακόγλου κ.α.»

Το επόμενο ραντεβού του Beach Water Polo Tour 2013 είναι προγραμματισμένο το επόμενο Σαββατοκύριακο (3-4 Αυγούστου) στη Χαλκίδα. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διοργανώσεις στο Ρέθυμνο (10-11 Αυγούστου) στην Πάτρα (24-25 Αυγούστου) στην Αθήνα (31 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου) και στο Ναύπλιο (7-8 Σεπτεμβρίου). Το iFitnessbook.com, ως χορηγός επικοινωνίας στηρίζει φυσικά και τη συγκεκριμένη διοργάνωση, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μπορέσετε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1