Η γυναίκα bodybuilder που σίγουρα δεν θα θέλατε να τα βάλετε μαζί της!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θυμίζει κάτι σε Hulk, σε Σβαρτσενέγκερ, σε Σταλόνε και Ράμπο. Προφανώς δεν είναι τίποτα από αυτά, αφού είναι γένους θηλυκού.

Είναι 23 χρονών, κατάγεται από την Στοκχόλμη της Σουηδίας και ξεκίνησε την γυμναστική για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της. Δεν έλαβε, μάλλον, υπόψη της όμως το αρχαίο ρητό που λέει “παν μέτρον άριστον”, αφού παθιάστηκε τόσο που κατέληξε να γίνει “τούμπανο”, με όλη τη σημασία της λέξης.

Παρόλο που η Sophie Arvebrink πλέον νιώθει καλά με το σώμα της, οι γύρω της δεν έχουν την ίδια γνώμη. Τα σχόλια που ακούει είναι κατά βάση αρνητικά, ενώ όσοι γυμνάζονται στο ίδιο γυμναστήριο μαζί της φοβούνται ακόμα και να την κοιτάξουν...

Πράγμα που δεν προκαλεί εντύπωση αν δείτε τα μπράτσα και τις πλάτες της. Η Sophie όμως δεν πτοείται. Όπως υποστηρίζει υπάρχουν αρκετοί που την συγχαίρουν για το σώμα και τους μύες της, ενώ όσον αφορά την δημοσιότητα λέει πως ποτέ δεν είναι αρνητική.

Δεν την νοιάζει κιόλας, αφού στην Σουηδία είναι πασίγνωστη και έχει δικό της μπλοκ. Εκεί κανείς μπορεί να βρει συμβουλές διατροφής και άσκησης. Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από το σώμα της είναι οι πλάτες, για τις οποίες μιλά σε αρκετές ιστοσελίδες. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο bodybuilding και στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει όπως εκείνη...

Sophie Arvebrink Bodybuildster Zweden 5

Sophie Arvebrink

sophie arvebrink is off the hook

182473974

tumblr nwwpcrrtbM1tt6lvxo3 1280

Sophie Arvebrink 3

sophie

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Είπε κάνεις ότι τα κορίτσια που κάνουν bodybuilding δεν είναι όμορφα;
  • Ο απίστευτος bodybuilder που παίζει μουσική με τους... μύες του! (vid)
  • Ο «καυτός» χορός του bodybuilder Αρτέμη Σώρρα (vid)
  • Ο bodybuilder που τρώει μισό κιλό κρέας και 19 αυγά τη μέρα!
  • Η συγκλονιστική ιστορία μιας νύφης που έγινε... άνδρας bodybuilder!
  • To άγαλμα του... bodybuilder Ιησού Χριστού στη Νότια Κορέα!
loading...