mobadv

Άκου τους ειδικούς: Πώς να πετύχεις κάθε στόχο!

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ακολούθησε τις 8 καλύτερες συμβουλές των ειδικών για να πετυχαίνεις πάντα τον κάθε στόχο!

 

Κατανόησε την αποτυχία

Οι περισσότεροι άνθρωποι το μισούν όταν αποτυγχάνουν και έχουν δίκιο – η αποτυχία δεν είναι διασκεδαστική. Εκείνοι όμως που τα καταφέρνουν, είναι αυτοί που εξελίσσουν τις αδυναμίες τους αντί να τις αγνοούν. Ένα θεμέλιο της επιτυχίας είναι η υπευθυνότητα. Ανάλαβε την ευθύνη των αποτυχιών σου. Ρώτα, μάθε και αναγνώρισέ τα και μετά χρησιμοποίησε αυτή την διαδικασία για να μειώσεις την αδυναμία και να γίνεις καλύτερη σε αυτό που κάνεις.


-Adam Bornstein, best-selling συγγραφέας των New York Times και ιδρυτής του Born Fitness

 

Προστάτεψε τα όνειρά σου

  •  

Όταν ακολουθείς με ενθουσιασμό τα όνειρά σου, οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να μπουν εμπόδιο στο δρόμο σου. Αν σε απορροφήσει αυτή η αντίσταση, θα εμποδίσει την κίνησή σου προς τα εμπρός. Όταν κάποιος εμφανίζει αντιστάσεις στη ζωή σου, προσπάθησε να μην επηρεαστείς. Απλά ευχαρίστησε το συνομιλητή σου για το ενδιαφέρον του και άλλαξε θέμα συζήτησης.

-Gabrielle Bernstein, προσωπική σύμβουλος, ειδική στα κίνητρα και συγγραφέας
 


photo: lorensworld.com 

Χρησιμοποίησε κάθε ευκαιρία για βελτίωση

 

Αποστασιοποιήσου και σκέψου κάθε περίπτωση σαν μία ξεχωριστή ευκαιρία. Θα εκπλαγείς από το πόσο πολλές καλές επιλογές βγαίνουν μπροστά σου και σε βοηθούν να μείνεις προσηλωμένη στην πραγματοποίηση των στόχων σου”.

-Keri Glassman, R.D., συγγραφέας του Slim, Calm, Sexy Diet και του The O2 Diet
 

Κάνε μία λίστα επιτυχιών

 

Ο πιο γρήγορος δρόμος για να επιτύχεις έναν στόχο είναι να κοιτάξεις πίσω στις προηγούμενες επιτυχίες σου. Έχω παρατηρήσει πως οι πιο επιτυχημένοι ηγέτες και επαγγελματίες αθλητές κάνουν λίστες των επιτυχών τους. Αντί να γράφεις έναν κατάλογο με όλα όσο πρέπει να κάνεις, κράτα μία ενημερωμένη λίστα όλων όσων έχεις κάνει σήμερα. Ο εγκέφαλός μας εστιάζει πιο γρήγορα προς έναν στόχο όταν παρακολουθούμε την πρόοδο και βλέπουμε πως η γραμμή του τερματισμού είναι κοντά. 

-Shawn Achor, συγγραφέας best-selling του The Happiness Advantage και ερευνητής θετικής ψυχολογίας
 


photo: fun-at-fb.blogspot.com


 

Προκάλεσε τον εαυτό σου

 

Βάλε το ως στόχο να προκαλείς τον εαυτό σου καθημερινά όσο είσαι στη δουλειά, ώστε να μη βαρεθείς το αντικείμενό σου, να μη χάσεις το σεβασμό για το ταλέντο σου και να νιώθεις ικανοποιημένη από τις δεξιότητές σου. Θυμήσου πως υπάρχει πάντα κάποιος εκεί έξω εξίσου καλός με σένα στον τομέα σου – πάντα να βελτιώνεις όσο μπορείς τις δεξιότητες και την εκπαίδευσή σου και να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σου.

-Patricia Yankee, αισθητικός νυχιών των celebrities
 

Πες “ναι” στη θετική αύρα

 

Κράτα τους θετικούς ανθρώπους στην καθημερινότητά σου, ανθρώπους που θα χαίρονται με τις μικρές επιτυχίες σου ή απλά με την παρουσία σου, όπως κάνει το σκυλάκι σου όταν επιστρέφεις στο σπίτι.

Jay Cardiello, expert fitness των celebrity και αρχισυντάκτης fitness του SHAPE ΗΠΑ
 

  •  

Να προσπαθείς για το περισσότερο

 

 

Ποτέ μην αισθάνεσαι πως έχεις επιτύχει τους στόχους σου. Ποτέ μην παραιτείσαι από τα όνειρά σου και να προσπαθείς συνεχώς να τα κάνεις πραγματικότητα.

-José Eber, celebrity hairstylist
 

 

Ενέπνευσε τον εαυτό σου

 

Κοίταξε μέσα σου και ξεκίνα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, τα ταλέντα και τις επιθυμίες σου. Συντονίσου με τον βαθύτερο εαυτό σου και πάψε να ασχολείσαι με την κουλτούρα των celebrities.

Tracy Anderson, δημιουργός της Tracy Anderson Method


photo: weheartit.com

 

http://www.shape.gr

=

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • 6 «χρυσοί» κανόνες του Έλον Μασκ για να διαπρέψεις σε κάθε δουλειά
  • Πώς βοηθάνε τα αθλήματα στη ψυχική μας υγεία
  • Πώς αντιδρά το σώμα σε στρεσογόνες συνθήκες;
  • Catastrophising: Όταν σκέφτεσαι πάντα το χειρότερο!
  • Άσκηση και κατάθλιψη: Πως να γυμνάζεσαι για να... ανέβεις!
loading...