Καθαρίστε το συκώτι σας σε δύο μέρες με μαύρη σταφίδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το ήπαρ, ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας, καθαρίζει το αίμα και αφαιρεί τις τοξίνες. 

Και, επιπλέον, μπορεί να επισκευαστεί πλήρως σε περίπτωση που κοπεί. Για αυτό το λόγο πρέπει να φροντίζουμε για την συνεχή περιποίηση και φροντίδα της υγείας του λόγω της σημασίας του για το σύνολο της υγιείας του σώματος.

ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το πιο κοινό πρόβλημα με το συκώτι είναι το λιπώδες ήπαρ. Κίρρωση, ηπατίτιδα Α, Β, C, και τοξική ηπατίτιδα είναι μεταξύ των άλλων επικίνδυνες ασθένειες που μπορούν να προσβάλλουν το ήπαρ.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ

Υπάρχουν τρόποι για να καθαρίσουμε το συκώτι μας φυσικά.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το καθαρίσετε σε μόλις 2 ημέρες χρησιμοποιώντας μόνο νερό και σταφίδες κάθε πρωί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Επιλέξτε καλής ποιότητος μαύρη σταφίδα και βάλτε την σε μια κατσαρόλα, αφού πρώτα την πλύνετε καλά με άφθονο νερό. Προσθέστε για κάθε ένα φλιτζάνι σταφίδες, τρία φλιτζάνια νερό.

Στη συνέχεια, βράζετε τις σταφίδες, για 2 λεπτά και μετά τις αφήνετε να ξεκουραστούν για 24 ώρες.

Το επόμενο πρωί, σουρώστε το, πάρτε αυτό το θαυματουργό αποτοξινωτικό και φροντίστε να το καταναλώσετε με άδειο στομάχι. Μετά από μόνο 2 ημέρες, θα έχετε ήδη αποτελέσματα, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία για μια εβδομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωση λιπαρών τροφών ή αλκοόλ.

Μην ξεχνάτε πως από την κατάσταση του συκωτιού μας εξαρτάται η υγιεία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι` αυτό το καλλίτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποτοξινώνουμε συχνά.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Σκέτος καρκίνος: Αυτά μην τα βάλετε στο στόμα σας ποτέ ξανά!
  • Πως η αλλαγή του καιρού επηρεάζει την υγεία μας
  • Η κρητική διατροφή του 1960 που σώζει ζωές!
  • Γιατί να εντάξετε την κολοκύθα στη διατροφή σας
  • Ποιες βιταμίνες χρειαζόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας
  • Εύκολα βήματα για να κάψεις 300% περισσότερο λίπος
loading...