Οι 3 top τεχνικές για να αποκτήσετε τέλειους πλάγιους κοιλιακούς !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι πλάγιοι κοιλιακοί αποτελούν άξιοι θαυμασμού και σε ανδρικό και σε γυναικείο κορμί αφού είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο του σώματος.Ο λόγος κρύβεται στο γεγονός ότι εκεί συσσωρεύεται το περισσότερο λίπος, ειδικά στα άτομα με σωματότυπο «μήλο».

Παρόλα αυτά με συστηματική προσπάθεια και σωστή διατροφή,υπάρχουν οι κατάλληλες ασκήσεις και τεχνικές για να γυμνάσετε τους πλαϊνούς κοιλιακούς σας και να αποκτήσετε ένα τέλειο σώμα!

 

 

Τι πρέπει να κάνετε:

Άσκηση 1: 

Ξαπλώνουμε στο πλάι και έχουμε τα πόδια τεντωμένα. Με ενωμένα τα πόδια, τραβάμε κοιλιά και σφίγγουμε τους γλουτούς. Βάζουμε και τα δύο πόδια μαζί στον αέρα για 30 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά.

Άσκηση 2: 

Ξαπλώνουμε σε μία μεγάλη μπάλα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ανεβάζουμε τον κορμό και προσπαθούμε να αγγίξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το γόνατο μας με το αντίθετο χέρι.Το κάνουμε με εναλλαγή για 20 φορές. Κάνουμε 2-3 σετ.

Άσκηση 3:

Το βασικό σε αυτή την άσκηση είναι το λάστιχο.Περνάμε ένα λάστιχο από ένα στύλο ή πόρτα. Αφού είμαστε όρθιοι πιάνουμε το λάστιχο με τα δύο χέρια έχοντας το δέσιμο στο πλάι μας. Κάνουμε περιστροφές γύρω από τον κορμό μας τραβώντας το λάστιχο με τα δύο χέρια.


med24.gr

http://www.fitnesspulse.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 ασκήσεις με kettlebells για να κάψεις γρήγορα θερμίδες!
  • Τέρμα οι δικαιολογίες: Αποκτήστε γραμμωμένους κοιλιακούς με rapid abs workout!
  • Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις μην περιμένεις να φτιάξεις σώμα
  • Τα 6 λιπαρά που πρέπει να τρως αν θες… 6pack
  • Ο ηθοποιός που τόλμησε να συγκρίνει τους... κοιλιακούς του με τον Γιάννη Σπαλιάρα!
  • Oι νέοι κανόνες στους κοιλιακούς!
loading...