3 ασκήσεις για κοιλιακούς που δεν έχεις ξαναδεί !!!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

   

    Γράφτηκε από 

 

Υπάρχουν άπειρες ασκήσεις κοιλιακών αλλά εμείς βρήκαμε αυτές που και διαφορετικές είναι και γυμνάζουν πολύ πιο γρήγορα και με πολύ πιο λίγες επαναλήψεις τους κοιλιακούς σου. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου αφιέρωσε μόλις 10 λεπτά για να κάνεις τις 3 παρακάτω ασκήσεις..

 

Ξάπλωσε μπρούμυτα σε ένα στρωματάκι και έλα σε στάση push-ups. Λύγισε το αριστερό σου πόδι και φέρ’το στο στήθος σου. Σφίξε τους κοιλιακούς σου, καμπούριασε την πλάτη σου και προσπάθησε να ακουμπήσεις το αριστερό σου πόδι στη μύτη σου (ή τουλάχιστον να το φέρεις όσο πιο κοντά γίνεται). Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε το ίδιο με το άλλο σου πόδι. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικά την κάθε άσκηση και να μένεις για λίγο με το γόνατο στη μύτη σου. Επανέλαβε για τέσσερις φορές.

 

 

 

koiliakoi2

 

 

 

 

Κάθισε στο πάτωμα σχηματίζοντας ένα L με το σώμα σου με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια σου να ακουμπάνε κάτω με τις παλάμες να δείχνουν προς τα πίσω. Πήγαινε μπροστά τα πόδια σου (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) και σήκωσε τη λεκάνη σου από το πάτωμα. Από αυτή τη στάση χρησιμοποιήσε τους κοιλιακούς σου για να σηκώσεις τους γοφούς σου όσο γίνεται και να τους μεταφέρεις πίσω από τα τεντωμένα χέρια σου χωρίς να ακουμπήσουν τα οπίσθιά σου στο πάτωμα. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και χαλάρωσε για λίγο. Επανέλαβε για τέσσερις φορές.

 

 

 

 

koiliakoi3

 

 

 

 

 

Ξεκίνα από τη στάση push-up και λύγισε το αριστερό σου πόδι φέρνοντάς το προς το αριστερό πλευρό σου. Μείνει για λίγο και επέστρεψε στην αρχική σου στάση. Κάνε το ίδιο με το δεξί σου πόδι και επανέλαβε όλη τη διαδικασία 12 φορές. Ξεκουράσου και κάνε άλλα 2 σετ από 12 επαναλήψεις.

 

 

 

 

 

 

koiliakoi1

 

http://www.faysbook.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πολύ γέλιο: Ο Σπανούλης μαντέυει τους... κοιλιακούς των συμπαικτών του!
  • Οι γυναίκες δεν θέλουν άνδρες με κοιλιακούς φέτες - Τι σώμα προτιμούν;
  • Πως θα κάνετε ορατούς τους κάτω κοιλιακούς σας
  • Το λάθος που κάνεις στην προπόνηση των κοιλιακών σου!
  • Οι 4 τροφές που θα εμφανίσουν τους κοιλιακούς σου
  • Πως να χτίσεις κοιλιακούς στο κρεβάτι σου με μόνο 5 λεπτά τη μέρα!
loading...