Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψάχνουν στην Ελλάδα για τον Σύρο πρόσφυγα και την Ελβετίδα kickboxer

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς το παράφορο πάθος με τον Σύρο βαρυποινίτη, που γεννήθηκε πίσω από τα σίδερα των ελβετικών φυλακών, οδήγησε την   όμορφη Ελβετίδα να οργανώσει την απόδρασή του - Τι οδηγεί τις Αρχές να αναζητούν την ερωτική φωλιά τους στη χώρα μας.

 

Το μυώδες σώμα και τα σαρκώδη χείλη του Σύρου εγκληματία της κέντρισαν το ενδιαφέρον. Οταν τα βλέμματά τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μονομιάς γεννήθηκε ένας έρωτας παράνομος. Εκείνη αφέθηκε στη γοητεία του Σύρου πρόσφυγα, που γλίτωσε από τα νύχια του Ασαντ και έγινε βιαστής ανήλικου κοριτσιού στην Ελβετία, τη χώρα που του άνοιξε την αγκαλιά της χορηγώντας του άσυλο.

 

Η Ανγκελα Μαγκντίσι, η Eλβετή δεσμοφύλακας με το σφιχτοδεμένο σώμα που έχτισε μετά από ατελείωτες ώρες προπόνησης στο kick boxing, έπεσε στα δίχτυα του έρωτα του κατά πέντε χρόνια μικρότερού της Χασάν Κίκο. Ο 27χρονος βιαστής με το αθλητικό παρουσιαστικό ξεμυάλισε την πιο ωραία γυναίκα των Φυλακών Limmattal στην περιοχή Ντιέτικον της Ελβετίας. Η Ανγκελα με τα ξανθά μαλλιά και το τατουάζ τίγρη στην κοιλιά της όχι μόνο τον ερωτεύτηκε σφόδρα, αλλά έγινε και συνεργός στην απόδρασή του. Την ώρα που η Ιντερπόλ έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης του ζευγαριού, υπάρχουν πληροφορίες ότι κρύβονται στην Ελλάδα...

 

Προτού ερωτευτεί τον Σύρο βιαστή και παρότι ήταν παντρεμένη με τον Ρουμάνο Βασίλι Μαγκντίσι, η Ανγκελα είχε σχέση με έναν Αλβανό Κοσοβάρο ο οποίος μπαινόβγαινε στις φυλακές για εμπόριο ναρκωτικών. Η αδυναμία της στους άνδρες με εγκληματικό παρελθόν ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί στις οικογενειακές της ρίζες. Ο αδελφός της κρατείται στις Φυλακές της Ζυρίχης μετά τη δολοφονία της γυναίκας του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η ξανθιά δεσμοφύλακας είχε περιγράψει στο Facebook την απόδραση του αγαπημένου της ως εξής: «Τα πραγματικά λουλούδια ανθίζουν στην άγρια φύση» - μια ατάκα από κινεζική ταινία που περιγράφει το ειδύλλιο ενός αστυνομικού και μιας όμορφης επαναστάτριας που τη βοήθησε να αποδράσει από το κελί της.  Αν και η διεύθυνση των Φυλακών Limmattal δηλώνει πλήρη άγνοια για το ειδύλλιο του ζευγαριού, οι συγκρατούμενοι του Σύρου βιαστή ισχυρίζονται ότι ο έρωτάς τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. Για χάρη του Κίκο η ξανθιά Ελβετή ρίσκαρε τη δουλειά της. Ασπάστηκε ακόμη και το Κοράνι και έμαθε αραβικά. Εν μια νυκτί απαρνήθηκε την οικογένεια και τους φίλους της, ακόμα και το αγαπημένο της άλογο με το όνομα Nuschki. Κι όλα αυτά για χάρη του επικίνδυνου εραστή της.

 



Ο 27χρονος βιαστής με το αθλητικό παρουσιαστικό ξεμυάλισε την πιο ωραία γυναίκα της φυλακής και την έπεισε ότι η απόδρασή του θα ήταν ο μόνος τρόπος για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

 

Η απόδραση στο Facebook

Η 32χρονη γεννήθηκε στο ελβετικό καντόνι Ααργκάου. Οταν οι γονείς της χώρισαν, ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της ήταν αυτός που της στάθηκε σαν πατέρας. Τον Μάιο του 2015 έπιασε δουλειά στις Φυλακές Limmattal, εκεί όπου λίγους μήνες αργότερα γνώρισε για πρώτη φορά τον Σύρο Χασάν Κίκο. Η Ανγκελα είναι μια γυναίκα με πάθος, ξεροκέφαλη και πεισματάρα. Το σμιλεμένο σώμα της είναι αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης στην ταϊλανδέζικη πυγμαχία και το kick boxing. Λατρεύει την ταχύτητα και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Για τους συναδέλφους της δεν ήταν μόνο η πιο νέα και πιο ωραία υπάλληλος του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος, αλλά και ένας πολύ καλός, συμπονετικός και αγαπητός άνθρωπος. Ισως ο οίκτος που ένιωσε για τον Σύρο πρόσφυγα και κατά συρροή βιαστή να άναψε το φιτίλι για να αναπτυχθεί ένας παράνομος έρωτας. Στη φυλακή ο Κίκο έλεγε ιστορίες στους συγκρατούμενούς του για τα βασανιστήρια που υπέστη όταν ήταν στη Συρία, αλλά και τις περιπέτειές του μέχρι να φτάσει στην Ελβετία.

«Καταλαβαίναμε ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, όμως κανείς δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει αυτό. Ο,τι δικαιώματα είχε ως φυλακισμένος ο Κίκο, η Ανγκελα του τα έδινε απλόχερα, γεγονός που άρχισε να κινεί τις υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους», υποστηρίζει ένας συγκρατούμενος του Σύρου βιαστή. Ο πατριός της Ανγκελα, Βάλτερ Μίντερ, και η μητέρα της δηλώνουν σοκαρισμένοι και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την εξαφάνισή της. 

 

 

Η Ανγκελα με τα ξανθά μαλλιά και το τατουάζ τίγρη στην κοιλιά της όχι μόνο ερωτεύτηκε έναν βιαστή, αλλά δεν δίστασε ακόμη και να παρανομήσει προκειμένου να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο για να ζήσουν το παράφορο πάθος τους.

 

«Ακούσαμε ότι μπορεί να είναι στη Συρία ή σε κάποια αραβική χώρα μαζί με τον Κίκο. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην είναι μαζί του και πολύ απλά να τον βοήθησε να αποδράσει και η ίδια να έχει βρει καταφύγιο στην Απω Ανατολή. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι η Ανγκελα δεν είναι στην Ιταλία γιατί ήξερε ότι εκεί θα τους έπιανε η Αστυνομία. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα οργανωτικό άνθρωπο, που σχεδιάζει τα πάντα. Μία εβδομάδα πριν από την απόδραση είχε μείνει σπίτι μας και τίποτε δεν έδειχνε περίεργο», υποστηρίζει ο πατριός της στην ελβετική εφημερίδα «Blick». 

 

Οταν έπεσε στα δίχτυα του έρωτα του Κίκο, η 32χρονη γυναίκα δεν είχε βγάλει ακόμη τη βέρα της, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Ρουμάνου απατημένου συζύγου της Βασίλι Μαγκντίσι. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στη βρετανική «Daily Mail», ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο, απλά μια μέρα η Ανγκελα τα μάζεψε από το σπίτι κι έφυγε.

 

 

Το σμιλεμένο σώμα της δεσμοφύλακα είναι αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης στην ταϊλανδέζικη πυγμαχία και το kick boxing

 

«Παντρευτήκαμε το 2014. Πριν από πέντε μήνες παρατήρησα μια κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της και τότε άρχισα να υποψιάζομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή της. Το τελευταίο διάστημα έκανε πολύ παρέα με μια γυναίκα από την Τουρκία, η οποία μάλιστα της είχε μάθει και κάποιες τουρκικές λέξεις. Ημουν μαζί της όταν έλαβε ένα sms στα αραβικά και τότε είχε ζητήσει από τη φίλη της να της το μεταφράσει», υποστηρίζει ο 25χρονος άνδρας, ο οποίος θεωρεί ότι εκείνο το μήνυμα ήταν του εραστή της. Μία εβδομάδα προτού χωρίσει το ζευγάρι, ο σύζυγός της, όπως ισχυρίζεται, ανακάλυψε ότι η γυναίκα του, καθολική στο θρήσκευμα, άρχισε να διαβάζει το Κοράνι.

 

«Εγώ ξέρω μόνο τη Βίβλο. Δεν έχω ιδέα γιατί ξαφνικά άρχισε να έχει ενδιαφέρον για το Κοράνι», λέει και προσθέτει: «Επί τρεις μήνες ήταν κολλημένη στην τηλεόραση παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για τη Συρία. Λίγες ημέρες αργότερα μου ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στη φίλη της. Ετσι τουλάχιστον πίστευα. Εγκατέλειψε το διαμέρισμά μας στο Ντίσελντορφ παίρνοντας μαζί της τα πάντα».

 

Βασίλι και Ανγκελα γνωρίστηκαν σε έναν αγώνα ταϊλανδέζικης πυγμαχίας πριν από τρία χρόνια. «Την αγάπησα, ήθελα να κάνουμε παιδιά. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια», υποστηρίζει ο σύζυγός της. 

 

 

Ο μεγάλος έρωτας

Η 32χρονη Ανγκελα φαίνεται να βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του 27χρονου κατά συρροή βιαστή. Ανάμεσα στα θύματά του μία 15χρονη και μία 19χρονη κοπέλα. Η Μαγκντίσι κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της και ενώ ο συνάδελφός της δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, άνοιξε με το κλειδί της την πόρτα που τη χώριζε από τον αγαπημένο της. 

 

Οι δυο τους έγιναν καπνός με ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της ίδιας και του πρώην συζύγου της. Οι ελβετικές αρχές θεωρούν ότι πρώτος σταθμός του ζευγαριού ήταν η Ιταλία, αν και πλέον δεν βρίσκονται εκεί. Πιθανότατα να είναι στην Ελλάδα. Αλλωστε η Μαγκντίσι έχει περάσει πάρα πολλά καλοκαίρια στη χώρα μας.

 
Πώς ο Κίκο γνώρισε την Ανγκελα

Αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, ο Χασάν Κίκο εγκατέλειψε την πατρίδα του για να ξεφύγει από τον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ Αλ Ασαντ. Μέσω Τουρκίας έφτασε στην Ελβετία το 2010 και εκεί οι Αρχές του χορήγησαν άσυλο. Εναν χρόνο αργότερα βρήκε καταφύγιο σε μια ευαγγελική εκκλησιαστική κοινότητα. Από εκεί άνοιξε την καρδιά του στους δημοσιογράφους μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από το καθεστώς Ασαντ. Η κυβέρνηση της Δαμασκού, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τον είχε βάλει στο μάτι γιατί είχε καλές σχέσεις με τους Κούρδους. Ενας από τους επιστήθιους φίλους του, ο Κούρδος Χασάν Ραμαντάν, ήταν στο διπλανό κελί από το δικό του. Από τότε έγιναν αχώριστοι. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πάτησε το πόδι του στη Ζυρίχη ήταν να βρει δουλειά ως κομμωτής, μια που τη δουλειά την είχε μάθει στην πατρίδα του. Οπως ο ίδιος λέει, απέφευγε να δροσίζεται σε δημόσιες πισίνες για να μη βλέπει ελαφρά ντυμένες γυναίκες.

 

Οταν εγκαταστάθηκε σε προσφυγικό καταυλισμό της Ζυρίχης, ο 23χρονος τότε Κίκο προσκάλεσε μια 19χρονη Ελβετή στο δωμάτιό του για να της κόψει τα μαλλιά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Οταν όμως έμειναν οι δυο τους, απειλώντας τη με ένα αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό τής ζήτησε να του κάνει στοματικό σεξ και μετά της ανταπέδωσε την ερωτική ικανοποίηση με το ίδιο νόμισμα...

 


Η φωτογραφία του ζευγαριού που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ελβετική Αστυνομία

Τον Ιούνιο του 2014 καταδικάστηκε σε 42 μήνες φυλάκιση. Ασκησε έφεση και μέχρι να ανακοινωθεί η δικαστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Τουργκάου, είχε βιάσει ένα 15χρονο κορίτσι που είχε γνωρίσει σε μπαρ. Με το αθλητικό του σώμα ο Κίκο κατάφερε να εξασφαλίσει το διαβατήριο, την ελευθερία του... Οπως άλλωστε προδίδει το βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας των φυλακών της Ελβετίας, η ξανθιά Ανγκελα και ο Σύρος άνδρας απομακρύνονται από το σωφρονιστικό κατάστημα με μια μαύρη BMW X1 σαν να μη συμβαίνει τίποτα και από τις 9 Φεβρουαρίου αγνοούνται τα ίχνη τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα;
  • Ένας στους δύο Έλληνες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής!
  • Matcha, το νέο superfood που έχει γίνει μόδα και στην Ελλάδα
  • Το δίδυμο που έμαθε στους Έλληνες τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης
  • Το 45% των Ελλήνων είναι στα social media
  • Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη χρήση του στην Ελλάδα
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.