Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το συγκινητικό μήνυμα του Μελέτη Κακουμπάβα μετά το ατύχημά του!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σοκ προκάλεσε η είδηση του σοβαρού τραυμαστισμού του Μελέτη Κακουμπάβα που του στέρησε τη συμμετοχή στον μεγάλο superfight του No Limits «Star Wars» σήμερα 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό κλειστό της πυγμαχίας όπου θα αντιμετώπιζε τον Φλοριάν Μάρκου.

 

Μάλιστα, ο Έλληνας kickboxer έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που αναφέρει:

 

Ένα γνωμικό λέει πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Όλος ο σχεδιασμός λοιπόν που είχαμε καταστρώσει με τον προπονητή μου Γιάννη Κακαράκη για τον αγώνα μου με τον Φλοριάν, όλος ο κόπος, όλος ο πόνος, όλες οι στερήσεις, πάνε χαμένα.
Θεωρώ πως ήμουν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση που υπήρξα ποτέ. Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι λίγα δεύτερα πριν το τελευταίο γύρο στο τελευταίο sparring που θα έκλεινε την προετοιμασία μου και ενώ είχα κατεβάσει στο ελάχιστο την ένταση, συνέβη ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί, ένας τραυματισμός, από αυτούς που πρέπει να συμβάλει όλη η νομοθεσία του Μερφυ για να τον πετύχεις, θα με οδηγήσει αυτή την εβδομάδα στο χειρουργείο και περίπου 2 μήνες εκτός ring.
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που ήταν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα, τους συναθλητές μου, τους sparring partners μου, τους χορηγούς μου και τον προπονητή μου.
Να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους εσάς, που η συμπαράστασή σας τόσο με την ανταπόκριση στην προπώληση των εισιτηρίων, όσο και με τα καθημερινά σας μηνύματα ήταν συγκινητική. Σας διαβεβαιώνω ότι όλα όσα μου έχετε πει, όλα όσα μου έχετε γράψει, μου έχουν δώσει πολύ παραπάνω κουράγιο και πείσμα από όσο φαντάζεστε. Να είστε όλοι καλά.
Άφησα για το τέλος τη promoter της διοργάνωσης του No limits, Γεωργία Μπιτάκου.
Γεωργία, χωρίς να φταίω, σου ωφείλω ένα συγνώμη. Γνωρίζω πολύ καλά τις προσπάθεις που έκανες για να δώσεις στο κοινό σου αυτό το παιχνίδι, όπως μπορώ να φανταστώ την υπέρβαση που θα κάνεις για να βρεις ένα άξιο αντίπαλο για τον Φλοριάν. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Θα είμαι στο No limits, δυστυχώς όχι πάνω στο ring αλλά ανάμεσα στους άλλους θεατές γιατί θέλω να σφίξω το χέρι όλων όσων θα ερχόντουσαν για μένα. Οφείλω να είμαι εκεί για αυτούς και για εσένα. Ραντεβού λοιπόν στις 23/4 στο no Limits. Όσο για τον αγώνα μου με τον Florian , είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα πάρει σάρκα και οστά.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς θα εκτελείς squats χωρίς να διαλύσεις την μέση σου
  • Τραυματισμός γόνατος: 5 tips αποκατάστασης από τον φυσικοθεραπευτή
  • Χειροτερεύει η υγεία του Σουμάχερ - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
  • Ο πιο τυχερός πεζός του κόσμου
  • Θυλακίτιδα Xηνείου ποδός: Ένας ιδιαίτερα επίπονος τραυματισμός!
  • Η ζωή μετά
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.