Τα X-Τreme Stores χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας του Ioannina Lake Run

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ενεργειακά gel και ισοτονικά ποτά θα προσφέρουν τα X-treme Stores στους δρομείς του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων fitness καταστημάτων στην Ελλάδα θα είναι χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας του αγώνα, φροντίζοντας να εφοδιάζονται οι αθλητές με ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να ολοκληρώσουν στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο τα 30 χλμ. της παραλίμνιας διαδρομής. Τα προϊόντα των X-treme Stores θα βρίσκονται στους δέκα σταθμούς τροφοδοσίας.

Τα X-treme Stores απέκτησαν πρόσφατα φυσική παρουσία στα Γιάννενα, προσθέτοντας ένα ακόμη κατάστημα στην αλυσίδα τους, στη λεωφόρο Δωδώνης 16 (τηλ. 2651002716)

Το νέο X-treme Stores έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, με τη γνωστή ποικιλία σε νέα προϊόντα, προσφορές και μοναδικές υπηρεσίες, αλλά και τις καλύτερες τιμές σε συμπληρώματα, όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής όλο το χρόνο και την παρουσία του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος έχοντας ως στήριγμα τη μεγάλη του εμπειρία ως αθλητής πολεμικών τεχνών και crossfit, μπορεί να συζητήσει και συμβουλέψει έμπειρους ή νεότερους αθλούμενους σχετικά με όλο το φάσμα της σωστής προπόνησης και διατροφής.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 980x350 site

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα εκπληκτικά οφέλη από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης
  • H Paola Antonini έχει ένα τεχνητό μέλος αλλά δεν το βάζει κάτω!
  • Supercarb Fast: Μια πρωτοποριακή και γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
  • Η προσφορά της Full Force που θα σε «τσιτώσει» για την παραλία!
loading...