Πώς αυτός ο τύπος έχασε 45 κιλά λίπους χωρίς να λιώσει στη γυμναστική

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η μεταμόρφωση ενός «λαπά» σε alpha male, με μόνο εφόδιο το στατικό ποδήλατο, ένα app και μια σειρά απλών ασκήσεων.

Υπάρχουν πολλοί μυστήριοι δρόμοι για να χάσεις πολύ λίπος, να γεμίσεις μυς και να γίνεις φέτες. Τις περισσότερες φορές επιλέγεις τους κακοτράχαλους, ωστόσο αποδοτικούς δρόμους -σκληρή προπόνηση, αυστηρή δίαιτα, επίπονη αλλαγή συνηθειών. Κάποιες άλλες φορές, μπορεί να καταφύγεις σε «επιστημονικούς» δρόμους ταχείας απώλειας λίπους (βλέπε λιποδιαλυτικά χάπια μέχρι και στεροειδή).

Αλλά ένας τύπος, ακολούθησε το πιο έξυπνο μονοπάτι, που τον έβγαλε κατευθείαν στον τερματισμό: 45 κιλά μείον μέσα λίγους μήνες, χωρίς να λιώσει στις προπονήσεις και στις δίαιτες.

25 025117 100 pound weight loss transformation mmwk 7sy5

Πώς το κατάφερε;

Τρέξιμο; Μπλιάχ! Ποδήλατο; Καλύτερα

Ήταν Αύγουστος του 2016, όταν ο χρήστης του reddit με το όνομα yondaime808 (26 ετών), μετακόμισε μόνιμα στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ένας κλασικός τύπος ενδόμορφου, παχύσαρκου άντρα, με ύψος 1,65 και βάρος 125 κιλά. Μια ωραία πρωία αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του στον καθρέφτη και να κατεβάσει δραστικά τους αριθμούς που έδειχνε η ζυγαριά.

Έτσι, ξεκίνησε το τρέξιμο στο πάρκο Σανζ Ελιζέ, λίγα μέτρα δίπλα στο διαμέρισμα που διέμενε. Στα πρώτα 500 μέτρα αντιλήφθηκε ότι τα πνευμόνια του σφύριζαν με κάθε αναπνοή και πως η καρδιά του θα τον εγκατέλειπε στα επόμενα 500. Έκοψε το τρέξιμο και αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά του για αδυνάτισμα, αρκούμενος σε 45λεπτες προπονήσεις πάνω σε στατικό ποδήλατο (πληρώνοντας την ανάλογη συνδρομή σ’ ένα γυμναστήριο δίπλα από τη δουλειά). Πέρασαν τέσσερις μήνες ανελλιπούς ποδηλασίας. Στο δεύτερο μήνα είχε ανέβει επίπεδο αντοχής κατά 40% και στο τέλος του τετραμήνου μπορούσε να ποδηλατεί 10 χιλιόμετρα μέσα σε 49 λεπτά. Παράλληλα, προσπάθησε να ακολουθήσει ένα μοτίβο υγιεινής διατροφής, κόβοντας σχεδόν 1.600 θερμίδες τη μέρα (τον βοήθησε πολύ η εφαρμογή MyFitnessPal).

Μυς, περισσότεροι μυς

Τους επόμενους τρεις μήνες είδε το λίπος να μειώνεται όσο δεν το φανταζόταν: μείον 20 κιλά. Και οι αντοχές του είχαν χτυπήσει ταβάνι.
Επόμενη πρόκληση; Μυς. Γραμμωμένοι μυς. Και six-pack.

Έτσι, παρατάει το ποδήλατο και μπαίνει στην «αρρώστια» της προπόνησης με βάρη. Ένας personal trainer του συστήνει το πρόγραμμα P.H.U.L., το οποίο επικεντρώνεται στις ασκήσεις μεγάλων μυϊκών ομάδων.

 

 

Ωστόσο, ο φίλος μας, δεν αισθανόταν καλά με τις άρσεις θανάτου, τα απανωτά ημικαθίσματα με μπάρες και τις πιέσεις πάγκου -δεν το είχε. Όμως ο προπονητής του επέμεινε: «Αν θέλεις να νιώσεις σαν γίγαντας, πρέπει να σκέφτεσαι σαν γίγαντας. Μη ρωτάς αν το αντέχεις -σου εγγυώμαι ότι το αντέχεις. Αρκεί να το πιστέψεις».

Ο φίλος, το πίστεψε. Το άντεξε. Το κατάφερε. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα κόλλησε το «μικρόβιο» του fitness και ανέπτυξε στο μέγιστο βαθμό όλα όσα πετυχαίνουν οι άντρες που θέλουν να μεταμορφώσουν το σώμα τους μέσα από την αφοσίωση στο στόχο. Δυο βδομάδες μετά είχε 13% σωματικό λίπος και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του το αποδείκνυαν: ήταν το τρόπαιό του.

Πηγή: gr.askmen.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική για να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Πώς θα γυμναστείτε με μια απλή μπάλα ακόμα και δίπλα στη θάλασσα (video)
  • Οι μύες που γυμνάζονται στο κολύμπι (video)
  • Πώς να συνδυάσεις γυμναστική με νηστεία
  • Το χρώμα που αυξάνει την όρεξη σου για γυμναστική
loading...