Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ο φύλακας-άγγελος του Ιερώνυμου κυκλοφορεί σε ημερολόγιο... bodybuilding!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο αστυνομικός που είναι φύλακας-άγγελος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, και βρίσκονταν χρόνια στο πλευρό του Χριστόδουλου είναι και πρωταθλητής του bodybuilding.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Μαραγγό που βρίσκεται εδώ και χρόνια στη φρουρά της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Πλάκα και του οποίου σωματική διάπλαση οφείλεται στην ενασχόλησή του με το "σιδερένιο" άθλημα.

Υπό αυτή του την ιδιότητα, έβγαλε ένα επετειακό ημερολόγιο, στο οποίο ποζάρει επιδεικνύοντας το γυμνασμένο κορμί του. Φέτος, ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός συμπληρώνει 18 χρόνια στη φύλαξη του «στρατηγείου» της Εκκλησίας, στην οδό Αγίας Φιλοθέης, αλλά και 20 χρόνια από την ημέρα που άρχισε να ασχολείται με το bodybuilding.

Έτσι, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο με τις συμμετοχές του σε διαγωνισμούς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός έχει δακριθεί αρκετές φορές με χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς και έχει έναν τίτλο «Mr Universe» σε αγώνα που διεξήθχη στην Κορέα.

554308 ad9a9e6926 b92174ef462b51ab

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», θυμήθηκε τις μέρες που ήταν στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου: Κάθε φορά που με έβλεπε να έχω αδυνατίσει, μου έκανε την ίδια ερώτηση χαμογελαστός: ‟Πάλι δίαιτα κάνεις, Τριαντάφυλλε; Πάλι για αγώνες ετοιμάζεσαι;”».

Ενώ για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ανέφερε: «ο κ. Ιερώνυμος εκτιμά πολύ και τις δύο ιδιότητές μου. Πολλές φορές, όταν εισέρχεται και εξέρχεται του κτιρίου, με προτρέπει αστειευόμενος σε έναν αγώνα πάλης με έναν στενό συνεργάτη του»!

triantafiloss2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...