Με ακρωτηριασμό κινδυνεύει ο αμετανόητος Ρώσος «ποπάι»!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Συνεχίζει να κάνει ενέσεις με αυτοσχέδια συνθόλη ο 21χρονος που κινδυνεύει να χάσει τα χέρια του...

Με ακρωτηριασμό των χεριών του κινδυνεύει ένας νεαρός Ρώσος μετά την χρήση ενός αυτοσχέδιου παρασκευάσματος για φούσκωμα των μυών του. Ο 21χρονος Κίριλ Τερέσιν από την περιοχή του Κράι Σταυρούπολης, στη νοτιοδυτική Ρωσία, έχει γίνει γνωστός από τους εξωπραγματικούς δικέφαλους που έχει στα χέρια, τους οποίους απέκτησε κάνοντας αμφιλεγόμενες ενέσεις. Λόγω της εικόνας του μάλιστα φέρει το παρατσούκλι "Ποπάι", ωστόσο τώρα καλείται να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεών του.

Ο πρώην στρατιώτης ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω Instagram ότι "τα μπαζούκας πρόκειται να πέσουν" και ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει με παράλυση και ακρωτηριασμό.

Παρ΄όλα αυτά, ο νεαρός υποστηρίζει ότι προτίθεται να συνεχίσει να κάνει ενέσεις στον εαυτό του με συνθόλη που φτιάχνει μόνος του. Η συνθόλη αποτελείται κατά 85% από λάδι, 7.5% λιδοκαΐνη και 7.5% αλκοόλ. Ο Τερέσιν την φτιάχνει με ελαιόλαδο, λιδοκαΐνη και βενζυλική αλκοόλη ενώ στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram φαίνονται οι δικέφαλοί του να έχουν κόκκινη και μωβ απόχρωση.

 

 

Μέχρι στιγμής έξι λίτρα αυτού του "επικίνδυνου υγρού" έχουν εγχυθεί στον οργανισμό του, αυξάνοντας το μέγεθος των δικεφάλων του στα 58 εκατοστά. Στόχος του είναι τα 69 εκατοστά. Στη συνέχεια προτίθεται να βελτιώσει την πλάτη, το στήθος και τους ώμους του.

"Θα ήθελα να πετύχω περισσότερα από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο Instagram και να σταματήσω να δουλεύω", δήλωσε, προσθέτοντας ότι σκέφτεται πρόταση που του έχει γίνει να μετατραπεί σε πορνοστάρ.

"Για περίπου ένα μήνα έκανα έως και 10 ενέσεις σε κάθε χέρι καθημερινώς, χρησιμοποιώντας σύριγγα των 20 ml. Αν είχα χρησιμοποιήσει την κανονική συνθόλη θα μου είχε κοστίσει 5.740 ευρώ αλλά τώρα που την έφτιαξα μόνος μου ξόδεψα μόνο 600 ευρώ. Δεν αισθάνομαι καμία δυσφορία όταν κάνω τις ενέσεις. Το σώμα μου τις έχει συνηθίσει. Μου αρέσει να είμαι αναγνωρίσιμος", δήλωσε ο νεαρός.

Πηγή: DailyMail

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ