Η bodybuilder που ξαφνιάζει με την ηλικία της!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει με τη Wendy Ida, με την οποία οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν την ηλικία της, αλλά και ούτε πόσο χρονών είναι η κόρη της! Η ίδια υπερηφανεύεται όχι μόνο για το καλλίγραμμο σώμα της, καθώς ασχολείται με το bodybuilding, αλλά και για την ηλικία της αφού είναι 64 ετών με την κόρη της να είναι 41!

 

Η Wendy έχει επίσης και τρία εγγόνια, πράγμα που δεν πιστεύει εύκολα όποιος τη γνωρίζει και έχει κερδίσει τρία βραβεία στο bodybuilding κάνοντας περίπου 2 ώρες γυμναστική κάθε μέρα. Η 64χρονη ήταν 88 κιλά όταν ξεκίνησε να πηγαίνει γυμναστήριο λίγο αφότου χώρισε. Όπως λέει ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της και η άσκηση ήταν μια λύση, καθώς είχε ανάγκη να αλλάξει και να ξεφύγει. Κατάφερε να χάσει σταδιακά σχεδόν 30 κιλά και τώρα νιώθει  πιο καλά από ποτέ. «Είμαι 64 ετών και στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου», είπε και πρόσθεσε: «Όταν λέω πόσο χρονών είμαι, οι άνθρωποι δε με πιστεύουν και θέλουν να δουν την άδεια οδήγησής μου». Όταν μάλιστα είναι με την κόρη της, τις περνάνε για αδερφές και μάλιστα εκείνη πολλές φορές για μικρότερη.

 

Στην ηλικία των 43 ετών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun που αναφέρεται στην ιστορία της, άρχισε να ζωντανεύει και ξεκίνησε τη ζωή της από την αρχή. Τώρα θέλει να βοηθήσει άλλες γυναίκες που θέλουν να νιώσουν έτσι και να ασχοληθούν με τη γυμναστική. Θέλει επίσης να αποδείξει, όπως λέει, στις γυναίκες που είναι άνω των 40, ότι μπορούν να είναι όμορφες και σέξι και να μοιάζουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους. Στην αρχή βέβαια η ίδια δεν ένιωθε αυτοπεποίθηση και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Όσο έχανε όμως κιλά και αποκτούσε κοιλιακούς, τόσο αυξανόταν και η αυτοπεποίθησή της.

 

Η αλλαγή δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάστηκε να κάνει σκληρή προσπάθεια ενώ σιγά-σιγά άρχισε να ασχολείται και με το bodybuilding. Συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό bodybuilding λίγο πριν κλείσει τα 57 και τώρα δηλώνει με περηφάνια ότι τα καταφέρνει περίφημα. Πριν από κάθε διαγωνισμό κάνει εντατική προπόνηση για μια εβδομάδα και εργάζεται σκληρά. Το να βοηθάει τις άλλες γυναίκες έχει γίνει πλέον ο σκοπός της και όπως αποκαλύπτει θέλει να δώσει το δικό της μήνυμα και να αποτελέσει έμπνευση για όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.bodybuilder2bodybuilder3bodybuilder4

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Πώς να περιποιηθείς πρόσωπο, μαλλιά και σώμα το χειμώνα
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • Πώς θα φτιάξεις σώμα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!
  • Πώς να συνδυάσεις γυμναστική με νηστεία
loading...