ΣΟΚ: Ο άντρας με τα δύο πέη!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τρέλα προκαλεί η ιστορία ενός 25χρονου από τις ΗΠΑ που διαθέτει δύο πέη αντί για ένα, λόγω μιας σπάνιας διαταραχής που ονομάζεται διφαλλία...

Μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή Newsbeat του BBC για τη ζωή του και αποκάλυψε στοιχεία που σοκάρουν.

Ο νεαρός, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει 1.000 ερωτικούς συντρόφους μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση BMJ, η διφαλλία εμφανίζεται σε έναν ανά 5 εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο.

«Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια εάν αποκαλύψω την ταυτότητά μου», δηλώνει ο νεαρός και οι εκπρόσωποι του ειδησεογραφικού δικτύου σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του.

«Δεν θέλω να αποτελέσω το αντικείμενο χλευασμού ή να τραβήξω τα βλέμματα.»

Ως παιδί, ο νεαρός θυμάται τους γονείς του να του λένε πως είναι «ξεχωριστός και μοναδικός». Θυμάται ότι τον έβαλαν να καθίσει και του είπαν: «Μην παίζεις το γιατρό με άλλα παιδάκια και μην κατεβάσεις το παντελόνι σου μπροστά σε άλλους».

Μπορεί στα μάτια μας κάτι τέτοιο να μοιάζει ανόητο, όμως ένα μικρό παιδί είναι δύσκολο να καταλάβει τι σημαίνει να είναι διαφορετικός κατά τέτοιο τρόπο.

Ο 25χρονος αναφέρει πως κατάφερε να κρατήσει το μυστικό του για κάποιο διάστημα, όμως οι συμμαθητές του το ανακάλυψαν στο Λύκειο και τότε τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα γι' αυτόν.

Στην ηλικία των 16 ετών, σκέφτηκε πολύ σοβαρά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρέσει το ένα από τα δύο αναπαραγωγικά όργανα.

«Τα κορίτσια άρχιζαν να κοιτούν επίμονα το παντελόνι μου, όμως εγώ αρνούμουν ότι συμβαίνει κάτι παράξενο. Μακάρι οι γονείς μου να μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος κοροϊδεύει ό,τι δεν καταλαβαίνει. Εγώ πάντα τα είχα αυτά τα δύο, έτσι είναι η ζωή μου. Κοιτάζω κάτω και αυτό που βλέπω είναι για μένα το φυσιολογικό.»

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομά του, δήλωσε: «Αν το έκανα αυτό, θα γνώριζαν όλοι ποιος είμαι όπου κι αν πηγαίνω. Θα έχουν προσδοκίες από εμένα.»

Ο νεαρός εξέδωσε προσφάτως ένα αυτο-βιογραφικό βιβλίο με τίτλο Double Header: My Life With Two Penises, στο οποίο διηγείται αναλυτικά πώς είναι να ζει κανείς με διφαλλία.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό του για τους ερωτικούς συντρόφους που έχει αλλάξει, δηλώνει πως δεν ήθελε να περιορίσει τον εαυτό του σεξουαλικά αλλά να απολαύσει το σεξ με όποιον ήταν πρόθυμος. Ήθελε απλώς να είναι ο εαυτός του, αν και παραδέχεται ότι αρκετές περιπτώσεις οι αντιδράσεις στη θέα των δύο μορίων ήταν η έκπληξη και το σοκ.

Σκέφτηκε ακόμη και να εργαστεί ως ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες, όμως τελικά τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε, καθώς η αξιοπρέπειά του είναι γι' αυτόν ανεκτίμητη.

Εξηγεί επίσης πως αντιμετωπίζει μικρά καθημερινά προβλήματα λόγω της διφαλλίας. Για παράδειγμα, ακόμη και η αγορά εσωρούχων είναι γι' αυτόν πρόβλημα.

Να σημειωθεί πως και τα δύο πέη είναι πλήρως λειτουργικά. Ο 25χρονος δηλώνει πως είναι σε θέση να ουρήσει και να εκσπερματίσει και από τα δύο ταυτόχρονα.

Εκπρόσωποι της εκπομπής Newsbeat επιβεβαιώνουν ότι ο νεαρός έχει την εν λόγω διαταραχή, καθώς τους παρείχε φωτογραφικά τεκμήρια.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Πόσες φορές πρέπει να εκσπερματώνει ένας άντρας το μήνα;
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
  • Πώς μοιάζει ένας άντρας με πολύ χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα του
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν αυτοϊκανοποιείται;
loading...