Μιχάλης Παπαγιάννης: "Δεν θα επιτρέψω να υπάρχει Έλληνας αθλητής που να μην του φτάνουν τα χρήματα για πρωτεΐνη..."

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Πρόεδρος της Powerfood Hellas και δημιουργός των ελληνικών πρωτεϊνούχων ροφημάτων ΗΡΑΚΛΗΣ, όπως πάντα αποφασιστικός και δυναμικός ως επιχειρηματίας αλλά και ως άνθρωπος, ταράζει για άλλη μια φορά τα λιμνάζοντα νερά και κοντράρει τετ-α- τετ "την κυρία Κρίση" όπως λέει, παρομοιάζοντάς την με... γυναίκα!

Ο λόγος φυσικά για την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του προγράμματος BigDeal, ενός μεγαλόπνοου σχεδιου που αποσκοπεί στην ολοκληρωμένη και πραγματική λύση στο θέμα της συνεχούς παροχής προϊόντων σε τιμές που... μάλλον απίστευτες ακούγονται. Ο όλος τρόπος και το concept είναι πράγματα που για πρώτη φορά ομολογουμένως συναντούμε!
 
Στην ερώτησή μου σχετικά με το πως είναι τόσο σίγουρος ότι το BigDeal αποτελεί ουσιαστική βοήθεια στην εποχή που διανύουμε, μού απάντησε με το γνωστό σε πολύ λίγους διαπεραστικό βλέμμα του, λακωνικά, ρίχνοντας την απάντηση ως παιχνίδι-πρόκληση:
“Εγώ δεν έχω να σου πω τίποτα. Καλώ τους πάντες να πάρουν ένα κομπιουτεράκι και να κάνουν μια απλή διαίρεση. Εκείνο είναι το μόνο αληθινό πειστήριο. Ο λόγος; Αυτό που θα αναγράφεται στην οθόνη, μοιάζει περισσότερο με λάθος.”
 
“Το ερώτημα στο μυαλό μου δεν ήταν ποτέ το πώς θα αμυνθούμε, αλλά αντίθετα, το πώς θα κάνουμε την καλύτερη επίθεση. Αυτή είναι η λογική που σώζει από κρίσεις”, συνεχίζει. “Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι κάποιος που βρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία και δεν ενεργεί για να ξεφύγει από το αδιέξοδο, είναι σαν να έχει ήδη αποδεχθεί την καταδίκη του. Εμείς για παράδειγμα, που σαν εταιρία δεν είμαστε σε δύκολη θέση, βέβαια σαφώς σε δυσκολότερη συγκριτικά με το παρελθόν αλλά όχι σκέτο δύσκολη, εξακολουθούμε να κινούμαστε με ταχύτατους ρυθμούς.
Η λειτουργία πλέον του προγράμματος συνεχούς παροχής προϊόντων, του BigDeal, είναι ο δρόμος που δείχνουμε σε εκείνο το ποσοστό των ανθρώπων που έχει πράγματι στριμωχτεί στη γωνία. Είναι λοιπόν ένα χέρι βοηθείας. Δεν είμαι άγιος, ούτε προσπαθώ να παρουσιαστώ ως ο μέγας φιλάνθρωπος. Σου λέω μια αλήθεια: Από το BigDeal δεν έχουμε σαν εταιρία να περιμένουμε ουσιαστικά οφέλη αναλογικά με την οργάνωση και τις συνεργασίες που απαιτεί αυτό το πράγμα για να υλοποιηθεί. Μπελαλίδικη υπόθεση. Άστο. Αν δεν είχα την προσωπική επαφή με τα μέλη του CLUB HERCULES όλα αυτά τα χρόνια και αν οι διαδικασίες με το κοινό μας ήταν εξ αρχής απρόσωπες και...πως να στο πω...flat, δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία, πίστεψέ με.”
 
Ιδού η ευκαιρία λοιπόν; Τι να πούμε, ο καθένας ξέρει καλύτερα...
[ Από την Μαρίλια Δρακοπούλου ]
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ