Μήπως είσαι ο γελοίος του γυμναστηρίου και δεν το ξέρεις;

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η ζωή στο γυμναστήριο δεν είναι εύκολη. Εκτός από απαιτητικές ασκήσεις και εξαντλητικά σούπερ-σετ, καλείσαι να αντιμετωπίσεις έναν ακόμη άθλο: τους «συναθλητές» σου. Ακόμη και αν οι περισσότεροι μπορεί να μην ξεχωρίζουν για τους τρόπους τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης, είναι μια ευκαιρία για σένα να αποδείξεις ότι διαφέρεις από τον «μέσο σφίχτη» του γυμναστηρίου. Ότι εκτός από «μούσκουλα», έχεις και μια καλή ανατροφή. Γι' αυτό και τα παρακάτω είναι πιο απαγορευμένα και από άρσεις θανάτου χωρίς ζώνη.

 

Μην αντιμετωπίζεις το γυμναστήριο σαν καφετέρια

Οι hardcore αθλητές των «σιδεράδικων» το έλεγαν πάντα: το γυμναστήριο είναι για άθληση, όχι για κουβέντα. Υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που κυκλοφορούν με τις πετσέτες στα χέρια και βαριούνται να κάνουν έστω και μια επανάληψη. Μην γίνεις κι εσύ ένας τουρίστας. Το «μπλα-μπλα», είναι για την καφετέρια, όχι το γυμναστήριο.
 

Μη γίνεσαι Νάρκισσος

Πόσο σφίξιμο πια; Σφίξιμο στον πάγκο, σφίξιμο στο μονόζυγο, σφίξιμο στη τουαλέτα. Το να σφίγγεσαι κοιτώντας και τον καθρέφτη κάθε 15 λεπτά, εκτός από ανούσιο, το λες και λίγο ανώμαλο. Εκτός, βέβαια, αν είσαι η Χιονάτη και φιλάς τα νώτα σου.

 


 

Ξεφορτώσου τα «ξώπλατα» φανελάκια

Ανήκουν στην ομάδα των απαγορευμένων ρούχων για το γυμναστήριο. Από τη στιγμή που ο όγκος του σώματος σου συναγωνίζεται εκείνον του Τεν-Τεν, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο για να τα προτιμήσεις.
 

Μην κατασκηνώνεις στα μηχανήματα

Είναι ένας βασικός νόμος που ο περισσότερος κόσμος τείνει να ξεχνά: τα μηχανήματα ανήκουν σε όλους. Δεν είναι ούτε για ξάπλα, ούτε για να ακούς μουσική, ούτε αποτελούν αφορμή για κουβέντα. Με το να αράζεις διαβάζοντας περιοδικά και ακούγοντας μουσική, κάνεις την δική σου προπόνηση ασήμαντη και των άλλων δύσκολη.

 


 

Ξέχνα το grooming στο γυμναστήριο

Ζελέ στα μαλλιά; Στο γυμναστήριο; Δύο είναι τα τινά: α) Έχεις έρθει κατευθείαν από τη δουλειά. β) Έχεις έρθει να βρεις γκόμενα. Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις που βρίσκεσαι;

 

Μην πετάς τα βάρη χωρίς λόγο

Όταν σε κάθε χέρι σηκώνεις 30 κιλά, το να πετάξεις τα βάρη στο τελείωμα της άσκησης είναι κατανοητό. Το απαράδεκτο ωστόσο, είναι να σηκώνεις βάρη ισοδύναμα με τσάντας λαϊκής και να αντιδράς σαν να κρατούσες στα χέρια σου δορυφόρο. Συγχαρητήρια. Μόλις έγινες ο περίγελος του γυμναστηρίου.

 



 

Τα αποδυτήρια δεν είναι το μπάνιο σου

Για τα αποδυτήρια του γυμνστηρίου θα έπρεπε να γίνει ξεχωριστό κείμενο. Οι θεμελιώδεις οδηγίες, πάντως, είναι δύο:
> Μη βρομίζεις τον χώρο. Θα τον ξαναχρειαστείς.
> Μη δείχνεις τα «υπάρχοντα» σου στον κόσμο. Κανείς δεν σε φώναξε για casting σε ταινία πορνό, ούτε και βρισκόμαστε στα μπάνια του στρατού.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι είναι το muscle buffering και γιατί διαλύει την αντοχή των μυών σου
  • Τι μπορεί να σου διδάξει ένας «φουσκωτός»
  • Κάνε το χρόνο σου στο γυμναστήριο πιο παραγωγικό
  • Θέλεις σούπερ-σώμα; 10 τρόποι για να φτάσεις στον στόχο σου
  • 5 τρόποι για ευκολότερη απώλεια σωματικού λίπους
  • Είναι καλύτερo να γυμνάζεσαι μέσα ή έξω;
loading...