Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάνουν γυμναστική στο internet και βγάζουν πολλά λεφτά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ολα μπορούν να γίνουν από το σπίτι, στα πόδια του κρεβατιού. Αρκεί να δώσει κάποιος περίπου 20 ευρώ για να αγοράσει ένα  e-book και προγράμματα γυμναστικής τρείς φορές την εβδομάδα. Επίσης, βαράκια, σχοινάκι ή μπάλα και έτοιμοι για δώδεκα εβδομάδες σκληρής προπόνησης, με οδηγίες.

Η γυμναστική στο ίντερνετ έχει τους δικούς της σταρ. Η πιο διάσημη είναι η Kayla Itsines που έχει το «Bikini Body Guide». Στον λογαριασμό της στο  Instagram έχει πάνω από 3,5 εκατομμύρια φανατικούς. Μοιράζεται μαζί τους τις διακοπές της σε ονειρεμένα μέρη, φωτογραφίζει τους σκύλους της και φυσικά ανεβάζει το ονειρεμένο σώμα της σε όλες τις πόζες.

Η Kayla είναι μια πραγματική σταρ. Την προσκαλούν σε όλο τον κόσμο για να δίνει μαθήματα σε αίθουσες γυμναστικής όπου πολλές εκατοντάδες άνθρωποι ιδρώνουν μαζί της. Η νεαρή 23χρονη, κάτι μεταξύ μπλόγκερ και γυμνάστριας, έπιασε εγκαίρως την τάση της εποχής. Στο σάιτ της μπορεί κανείς να βρει εκτός από προγράμματα για γυμναστική και βιβλία μαγειρικής ή ακόμη και ρούχα με την υπογραφή Kayla.


Οι γκουρού του ωραίου και σμιλεμένου σώματος ανθούν επίσης και στην Ευρώπη. Περιουσία έχει κάνει η 25χρονη γαλλίδα Sonia Tlev, η οποία παρουσιάζει ένα πολύ κοριτσίστικο περιβάλλον με τίτλο « Top Body Challenge ».


Ανεβάζει φωτογραφίες με το σώμα της και σκηνοθετεί τον εαυτό της σε σύντομα βίντεο στα οποία προτείνει ασκήσεις. Καθημερινά, λαμβάνει φωτογραφίες από φαν της, οι οποίες της στέλνουν το «Πριν και Μετά» τη γυμναστική που έκαναν, ακολουθώντας τις συμβουλές της.

Απαντά η ίδια στις ερωτήσεις για να κινητοποιήσει τις γυναίκες και να διατηρήσει τον σύνδεσμο ανάμεσα στις χρήστριες του προγράμματος.

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική για να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Πώς θα γυμναστείτε με μια απλή μπάλα ακόμα και δίπλα στη θάλασσα (video)
  • Οι μύες που γυμνάζονται στο κολύμπι (video)
  • Πώς να συνδυάσεις γυμναστική με νηστεία
  • Το χρώμα που αυξάνει την όρεξη σου για γυμναστική
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.