Ηθελε να μοιάσει στον Hulk και δείτε πως έγινε – Η σοκαριστική μεταμόρφωση που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι πιτσιρικάδες στη γειτονιά που μένει, στην πόλη Κάλδας Νόβας της Βραζιλίας… τρέμουν να τον αντικρίσουν, παρομοιάζοντας τον με τέρας. Ο Ρομάριο Ντος Σάντος Αλβες δεν μπορεί να τους αδικήσει, αυτή ήταν η φιλοδοξία του, να γίνει τόσο μυώδης ώστε να θυμίζει ένα… τέρας.

Για την ακρίβεια με τον ήρωα κόμικ Hulk, τον γνωστό πράσινο μεταλλαγμένο και υπερφουσκωμένο χαρακτήρα της Marvel, που το 2008 έγινε και blogbuster του Hollywood με τίτλο «The Incredible Hulk». Η μεταμόρφωση του 25χρονου Βραζιλιάνου είναι… σοκαριστικά απωθητική.

Ο Ρομάριο Ντος Σάντος Αλβες προτού σαλέψει ο εγκέφαλός του και μετά...

 

 

Προσπαθώντας να αποκτήσει τεράστια χέρια ο Ντος Σάντος Αλβες επιδόθηκε σε εκχύσεις λαδιού και αλκοόλ με βελόνες που χρησιμοποιούνται στους ταύρους. Αιτία του κακού αποτέλεσε το δημοφιλές στους πλέον «σκληροπυρηνικούς» bodybuilders ενέσιμο κοκτέιλ synthol, το οποίο χορηγείται απευθείας στους μυς, προκαλώντας διόγκωση, όχι όμως και αύξηση της μυϊκής δύναμης. Η αλόγιστη χρήση του, εκτός από τραγικά αποτελέσματα στην εμφάνιση, μπορεί να έχει και θανάσιμες συνέπειες για την υγεία.

«Μου το σύστησε ένας γνωστός μου στο γυμναστήριο και από τη στιγμή που άρχισα τις ενέσεις ενθουσιάστηκα, χάνοντας τον έλεγχο. Είναι τόσο εθιστικό που δεν γίνεται να το πάρει κάποιος μόνο μια φορά», εξηγεί ο Βραζιλιάνος bodybuilder, ο οποίος έλεγε στη γυναίκα του ότι πρόκειται για κάτι ακίνδυνο προκειμένου να του κάνει εκείνη τις ενέσεις.

Στο ματαιόδοξο εγχείρημα του υπήρξε, άθελα της, συνεργός η σύζυγός του, η 22χρονη Μαρισαντζέλα Μαρίνιο

 

 

«Όταν έμαθε την αλήθεια μου είπε ότι θα με άφηνε αν δεν σταματούσα. Έπεσα σε κατάθλιψη και έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, με τη γυναίκα μου να είναι έξι μηνών έγκυος. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα έπρεπε πιθανότατα να ακρωτηριαστούν τα χέρια μου, καθώς από τη χρήση του synthol είχαν δημιουργηθεί συνθετικές πέτρες σε αυτά», προσθέτει ο Ντος Σάντος Αλβες, ο οποίος υπέστη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια λόγω των τοξινών από το συνθετικό έλαιο.

«Όλα ήταν έτοιμα για την επέμβαση. Δόξα τον Θεό, την τελευταία στιγμή ο γιατρός μου είπε τελικά ότι δεν ήταν απαραίτητος ο ακρωτηριασμός αφού υπήρχε τρόπος να διαλυθούν οι πέτρες. Ήθελα να γνωστοποιηθεί η ιστορία μου προκειμένου να δει ο κόσμος τι κινδύνους κρύβει ένας τέτοιος εθισμός. Παραλίγο να πεθάνω επειδή ήθελα μεγαλύτερους μύες, δεν αξίζει τον κόπο», καταλήγει ο αποκαλούμενος και ως «θηρίο» στην κοινωνία του Κάλδας Νόβας.

Θυμάται ότι μια φορά ένα 12χρονο κορίτσι δεν ήθελε να μπει στην εκκλησία επειδή εργαζόταν εκεί αυτός. Υπάρχουν πάντως και κάποια… ατρόμητα παιδιά που επιθυμούν να φωτογραφηθούν στην αγκαλιά του, σα να πόζαραν με τον Incredible Hulk. «Μια φορά όταν δούλευα ως σωματοφύλακας σε ένα πάρτι, ήρθαν γύρω μου πολλά κορίτσια και μου έβγαλαν το πουκάμισο για να δουν το σώμα μου», εκδηλώνει και την άλλη – ματαιόδοξη – όψη του νομίσματος.

Με τη σύζυγο και τον γιο του εκτός κινδύνου πλέον, έστω και αν οι δικέφαλοι του δεν έχουν ακόμη... χαλαρώσει

 

Τελικά ο Ρομάριο Ντος Σάντος Αλβες ξεπέρασε – για την ώρα τουλάχιστον – τα προβλήματα υγείας, τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του και έγινε πατέρας, όντας σε φάση αποτοξίνωσης. Δηλώνει ότι η φιλοδοξία του παραμένει να γίνει επαγγελματίας bodybuilder, πετυχαίνοντας το μόνο μέσω προπόνησης. 

 

http://www.koolnews.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιατί το να είσαι πρωινός τύπος κάνει τη ζωή σου καλύτερη
  • Tα λάθη που κάνεις μετά την προπόνηση και σε κρατούν... πίσω!
  • Πόσα χρόνια από τη ζωή χάνονται με κάθε τσιγάρο ή ποτό;
  • Τι κερδίζουν όσοι κάνουν καθημερινά ποδήλατο;
  • Μύθος ο υγιής παχύς άνθρωπος
  • Πως το... bodybuilding άλλαξε το σώμα και τη ζωή ενός Αυστραλού! (video)
loading...