Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας μπαλαρίνας που έγινε bodybuilder (photos)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτό δεν το λέει κάποιος μια απλή αλλαγή καριέρας! Για αρκετά χρόνια, η Chelsea Dyson ήταν μια χαριτωμένη μπαλαρίνα, με φιλοδοξίες να ανέβει στην κορυφή κάνοντας πιρουέτες.

Αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό μιας και ο χορός έχει σαφώς ημερομηνία λήξεως. Η 21χρονη, που εργάζεται στο αθλητικό κέντρο του πανεπιστημίου Huddersfield, πέταξε τις τούλινες φούστες για να σηκώνει βάρη! Η νεαρή, ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ μόλις το περασμένο έτος  και πρόσφατα κέρδισε την τρίτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό.

Όπως είπε η ίδια, η απόφαση να αλλάξει και από το μπαλέτο να στραφεί στο μπόντι μπίλντινγκ, ήταν αρκετά δύσκολη δεδομένο ότι χόρευε από την ηλικία των επτά. Αλλά όσο μεγάλωνε, αναγκαστικά θα έπρεπε να αφήσει πίσω της το χορό και να στραφεί στην διδασκαλία ωστόσο εκείνη ήθελε να συνεχίσει. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το υπόβαθρο μου στο μπαλέτο, με βοήθησε αρκετά καθώς μου έδωσε αυτοπεποίθηση και σωματική δύναμη».

Γυμνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδομάδα ενώ δέχεται και βοήθεια από τον αγαπημένο της Sukhi Singh, που είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής μπόντι μπίλντινγκ, στο Barnsley της Βρετανίας, όπου και ζουν.

 

asmdfbash7

 

asmdfbash2

 

asmdfbash3

 

asmdfbash4

 

asmdfbash5

asmdfbash6

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 25 διατροφικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας bodybuilder
  • 5 αιτίες που οι bodybuilders δεν καταφέρνουν να μεγαλώσουν τους μύες!
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • Ο bodybuilder που ισχυρίζεται ότι με ένα γεύμα την μέρα εξασφαλίζεις υγεία και ζωτικότητα
  • Η γυναίκα bodybuilder που τραβάει τραμ 22 τόνων με 50 επιβάτες
  • Είσαι vegan; Μπορείς να «χτίσεις» απίστευτο μυϊκό όγκο!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.