Φτιάξτε σπιτική μπύρα εύκολα και γρήγορα με το… beeramatistirio!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Επειδή η μπύρα τείνει να εξελιχθεί σε εθνικό… ποτό, καθώς η κατανάλωσή της αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, πλέον μπορεί ο καθένας να παρασκευάσει τη δική του μπύρα στο σπίτι του, αγνή, χωρίς συντηρητικά και με κορυφαία γεύση.

 

Πώς θα γίνει αυτό μπορεί να αναρωτηθεί κανείς εύλογα. Ωστόσο με την επίσκεψη σ’ ένα συγκεκριμένο site όλα είναι εύκολα: Υλικά, μηχανήματα, οδηγίες μπορείτε να προμηθευτεί κανείς από το beeramatistirio.gr, το οποίο είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών οικιακής ζυθοποίησης και διαθέτει τα διάφορα τύπου beer-kits και ό, τι άλλο είναι απαραίτητο για την παραγωγή της μπύρας.

 

Έτσι μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του, προσωπική ζυθοποιία, με ποικιλίες για κάθε αρεσκεία (Pilsner, Stout κτλ), απολαμβάνοντας έτσι την όλη διαδικασία της παραγωγής μιας μπύρας, την οικονομική τιμή, αλλά και την θεσπέσια γεύση που θα ξετρελάνει κάθε παρέα.

 

«Μετά την πρώτη δοκιμή, δεν υπάρχει γυρισμός» είναι το σλόγκαν της φιλόδοξης ιστοσελίδας που θα σας βοηθήσει να γίνεται ένας ερασιτέχνης ζυθοποιός και να φτιάξετε την δικής σας δεξαμενή μπύρας.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.beeramatistirio.gr

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ