Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυμνάσου με τους ειδικούς: Αθλητικός σύλλογος «ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 


Βασικός σκοπός της επικοινωνίας μας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας αυτής  είναι η ενημέρωση τους σχετικά με τον σύλλογο μας «ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΙΑΝΑ».

 

Ο αθλητικός σύλλογος «ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ» ιδρύθηκε το 1987 και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας και έχει αναγνωριστεί από τη Γ.Γ.Α. το 2004.Ο σύλλογος από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχει συνδράμει με την συνεχή παρουσία του σε αγώνες στην διάδοση  και ανάδειξη του αθλήματος της σωματικής διάπλασης.

Ο Ειρηνικός Παιάνας με εξειδικευμένους γυμναστές που διαθέτουν μεγάλη αγωνιστική  εμπειρία δίνει την δυνατότητα μέσω της αποτελεσματικής άσκησης και διατροφής στους αθλούμενους να επιτύχουν τους στόχους που  αδυνατούσαν μόνοι τους στο γυμναστήριο, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.  

Στον χώρο μας υπάρχει  η  δυνατότητα αξιολόγησης της φυσική σας κατάστασης, μέτρησης του ποσοστιαίου λίπους και μυϊκής μάζας, καθώς και υπολογισμός του βασικού μεταβολισμού.

 

Με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων τίθεται ο ανάλογος στόχος.

 

- Σχεδιασμός ειδικευμένου διαιτολογίου ανάλογο με τους στόχους και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλούμενου τόσο για την μείωση του σωματικού λίπους όσο και για την αύξηση του μυϊκού ιστού. Με βάση την πολυετή εμπειρία των προπονητών μας αναπτύσσεται εξατομικευμένο ασκησιολόγιο δίνοντας  ιδιαίτερη έμφαση στην ελάχιστη καταπόνηση του μυοσκελετικού συστήματος. Έχοντας ως αρχή μας την συμμετοχή ατόμων με μυοσκελετικά προβλήματα στο άθλημα της σωματικής διάπλασης δίνουμε την δυνατότητα άθλησης τους και στην αποκατάσταση των προβλημάτων αυτών.

Μεγάλη πρόκληση για τον σύλλογο μας είναι η μετάδοση της επαγγελματικής εμπειρίας των προπονητών μας στους αθλούμενους για την επίτευξη ποιοτικής άθλησης και του μέγιστου αποτελέσματος. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσωπική και συνεχή επικοινωνία και παρακαλούθηση των αθλούμενων από τους γυμναστές.  Αντικείμενο του Ειρηνικού Παιάνα είναι και η προετοιμασία αθλητών για την συμμετοχή τους στους αγώνες σωματικής διάπλασης. 

 

Είναι αποδεκτό ακόμα και από την Ιατρική κοινότητα ότι η άθληση και η ισορροπημένη διατροφή συντελούν τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία του ανθρώπου. Στις μέρες μας αξιολογώντας τις τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στην πατρίδα μας θα πρέπει να προασπίσουμε τα σημαντικότερα αγαθά που μας έχουν δοθεί.

 

«ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ»

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Βασάλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.