DIZZY: Τα Πρώτα PANSEXUAL* Parties EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ! (Παρασκευή 12/02)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

DIZZY: TΑ ΠΡΩΤΑ PANSEXUAL* PARTIES EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ! DIZZΥ in Cooperation with FAG party: Το «καυτό» πάρτυ από την Ibiza για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Opening party—>

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου κάτι νέο και ακομπλεξάριστο εισβάλλει στο Αθηναϊκό dance stage! DIZZY τα πρώτα Pansexual* parties είναι γεγονός στο “Τhe Apartment” (Μεγάλου Αλεξάνδρου 141) με special guest τον Ισπανό dj και porn star, Antonio Miracle (Lucas Entertaiment), έναν από τους πιο δημοφιλής erotic actors και performer της Ευρώπης.

Μαζί του στα decks ο resident Dj του Αpartment ΝICK-A και o JOHN XENOS / Warm up set: WRAGI

Το “Dizzy” επηρεασμένο από το ισπανικό project του Kevin Fernandez “I don’t give a FAG” (www.fag.party) και πλέον σε συνεργασία παρουσιάζουν κάτι νέο στο χώρο του Aθηναϊκού Clubbing δίχως προηγούμενο! Ενα πάρτυ που δεν βάζει ταμπέλες αλλά ενώνει τους clubbers μέσα το πιό καυτό και τρελό party της Αθήνας.

Pansexuality party —> Θεματικές ενότητες:

>>> International live show and dj set by Antonio Miracle <<<

 

– “Dizzy STR8 shows” (by LIDO palace)

Mία καινοτομία όσον αφορά τα events που ξεκίνησαν τα FAG parties στην Ιbiza (στο Anfora Club) με την ονομασία “STR8 horny time”, τώρα πια στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και στην Ελλάδα, με straight performers (sexy girl strippers) να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με μόνο σκοπό τους την διασκέδασή σας! Όλα αυτά φυσικά και με τους υπόλοιπους performers.

– Τhe “Broken str8 Show”.

Αλλη μία καινοτομία ξεκινά με την ενότητα “Broken str8 show” όπου straight sexy performers το “γυρίζουν” προς χάριν των homosexual clubbers, προσφέροντας όμως και ένα οφθαλμόλουτρο και για τον γυναικείο πληθυσμό σε κάτι τελείως anormale για τα Ελληνικά δεδομένα (κάτι όμως σύνηθες για την διεθνής σκηνή). Aλλωστε η πανσεξουαλικότητα δεν έχει ρόλους.

– Domina Lola: “The Dizzy Diva”

Από τα Dizzy parties δεν θα μπορούσε να λείψει η Νο1 Eλληνίδα Dominatrix και fetish performer Domina Lola η οποία έχει και ρόλο hostess της βραδιάς, πέρα από τα “δικά” της παιχνίδια με τις σέξυ παρουσίες και τους DIZZY performers.

 

*PANSEXUAL – (wikipedia):

H πανσεξουαλικότητα είναι η σεξουαλική έλξη, σεξουαλική επιθυμία, ερωτική αγάπη ή συναισθηματική έλξη προς άτομα όλων των ταυτοτήτων φύλου, βιολογικών ή κοινωνικών φύλων. Η πανσεξουαλικότητα απορρίπτει το “φυλικό δίπολο” (gender binary), την ιδέα δηλαδή πως υπάρχουν μόνο “δύο φύλα που συνεπάγονται δύο συγκεκριμένους σεξουαλικούς προσανατολισμούς” καθώς όσες/όσοι/όσα αυτοπροσδιορίζονται ως παμφυλόφιλες/οι/α είναι ανοιχτές/οί/ά σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν αυτοπροσδιορίζονται αυστηρώς ως είτε “άνδρες” ή “γυναίκες”.

Lets Get Dizzy and Τhink different!

Friday 12/02/2016 

Main event @ The Apartment

(Μ. Αλεξάνδρου 141, Γκάζι)

Eναρξη: 12:00

Είσοδος με ποτό: 10 euro

Pre-party @ Αlexander Sauna

Με live wet sex show από τον Αntonio Miracle.

Eναρξη: 22:00 – 23:30

Infos: +30 6948323393

About ANTONIO MIRACLE:

official web site: http://www.antoniomiracle.com/

soundcloud: https://soundcloud.com/antoniomiracledj

About DOMINA LOLA:

official web site: http://dominalola.com/

sponsored by:

Potsio wine: —> http://4903263718.websitestool.com/

jockfighter—> www.jockfighters.com

Powered by www.Fightbook.gr 

Media sponsor “antivirus” magazine and web site: www.avmag.gr,www.Clubber.gr,www.nakedtruth.gr,www.ifitnessbook.com,  www.libertin.gr

FACEBOOK:

event: https://www.facebook.com/events/945559128870448/

page: https://www.facebook.com/DIZZYparty/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ